Zobacz temat - zaginąl piesek kudelek z bytomia krecik!!!pomóżcie! ;( śląsk :: Fundacja Niechciane i Zapomniane - SOS dla Zwierząt

FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Zaloguj  Rejestracja

Forum Fundacja Niechciane i Zapomniane - SOS dla Zwierząt Strona Główna  

zaginąl piesek kudelek z bytomia krecik!!!pomóżcie! ;( śląsk
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu

Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  

News: Psia starość….
Psia starość bywa okrutna…nie zawsze oczywiście, znam wiele szczęśliwych, kocha...  |Czytaj dalej...

Autor

Wiadomość

haarfa
0

PostWysłany: Wto Lis 25, 2008 20:55    Temat postu: zaginąl piesek kudelek z bytomia krecik!!!pomóżcie! ;( śląsk

W BYTOMIU 26 PAŹDŹIERNIKA, WIECZOREM ZAGINĄŁ (UCIEKŁ) KUNDELEK - w okolicach Kopalnii Powstańców Sląskich i Stroszka
WYSOKOŚĆ "DO KOLANA", DROBNY, KUDŁATY (dlugi miekki wlos), MA NA IMIĘ KRECIK, podpalany, brązowe łapki i uszy oraz czesc pyszczka, na ogonie bardzo dlugi wlos. mial na sobie czarną obróżkę z zółtym paskiem, jest kastratem, ma ok 5 lat ale wyglada na starszego.

jestem zrozpaczona. jestem w kontakcie z pobliskimi schroniskami ale mimo wszystko prosze wolontariuszy o pomoc, czasami cos umyka w bałaganie.... nagroda pieniezna oczywiscie przewidywana!

TO JEGO ZDJECIE

Kontakt: 514095762 LUB 507741622
ALA PRZEMEK

jezeli ktos go widzial,badz zobaczy bardzo prosze o kontakt!
pies jest lagodny bez problemu pozwoli sie zaprowadzic do domu znalazcy, ułatwiłoby to moje poszukiwania gdyz widziano go w kilku mdzielnicach bytomia(miechowice,centrum,arki bożka), ciągle sie przemieszcza. próbuje wrócic do domu.
prosze dzwonić o kazdej porze dnia i nocy, jestem w stanie przyjechac nawet w środku nocy....
bede bardzo wdzieczna za pomoc....... Sad

zamieniłam link na zdjęcie. katya
Powrót do góry

Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość

Odpowiedz z cytatem

haarfa
0

PostWysłany: Wto Lis 25, 2008 20:57    Temat postu:

widze ze link do zdj nie dziala przesylam inny....

http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1750934_zaginal_pies_w_bytomiu.html
Powrót do góry

Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość

Odpowiedz z cytatem

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu   Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: