|
Agusia

|
Wysłany: Pią Lis 28, 2008 21:15 Temat postu: |
|
I jeszcze kilka zdjęć
Pestka radośnie biega po śniegu za kulkami śniegowymi
zabawa miśkiem  _________________ „Sztuka życia polega na tym, by cieszyć się małym, a wytrzymywać najgorsze”. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
katya

|
Wysłany: Sob Lis 29, 2008 10:51 Temat postu: |
|
Śliczna ta Pesteczka  _________________ “Ofiarną i wytrwałą walkę z okrucieństwem wobec zwierząt uważam za walkę o godność, kulturę i wyższą cywilizację naszego społeczeństwa.” Maria Dąbrowska |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
Agusia

|
Wysłany: Sob Lis 29, 2008 19:25 Temat postu: |
|
A tu kolejne zdjęcie Pesteczki
Rano wstałam, a lala szybko wskoczyła na ciepłe miejsce gdzie spałam i od razu udawała, że mocno i już niby od dawna tam śpi, tylko do zdjęcia leniwie otwarła oczyska
Spryciul mała
 _________________ „Sztuka życia polega na tym, by cieszyć się małym, a wytrzymywać najgorsze”. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
Iza68

|
Wysłany: Wto Gru 02, 2008 10:56 Temat postu: |
|
To ja pokażę wszystkim Pandusię ( o ile uda mi sie wkleic zdjęcie). Wydaje mi się, że bardzo urosłaMa minę niewiniątka, ale gryzawka z niej pierwszej wody !!! Jak juz jestem przy minusach, to jeszcze świntuszek, poluje na śmierdzące rzezczy na spacerkach i jew zjada . I to chyba wszystko, bo poza tym jest przekochana !
Na zdjęciu ze swoi,m ulubionym człowiekiem, Tomkiem ( lat . Wiadomo, ze nie wolno do łóżka, ale tak jakoś zawsze wychodzi, że śpia razem.[img]Thanks to ImageShack for Free Image Hosting.
[/img] |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
Iza68

|
Wysłany: Wto Gru 02, 2008 11:00 Temat postu: |
|
| [img]Thanks to ImageShack for Free Image Hosting[/img] |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
Agusia

|
Wysłany: Pią Gru 05, 2008 13:08 Temat postu: |
|
Witam wszystkich bardzo gorąco
Najnowsze doniesienia o Pesteczce: jeszcze więcej energii w sobie do zabawy, biegania i psocenia, apetyt dopisuje - tak więc Pesteczka nabrała już ładnych i troszkę potężniejszych kształtów
Jak na spacerku jest spuszczona ze smyczy na łące, to uwielbia gonitwy za ptakami oraz zabawy
A że ja uwielbiam bardzo długie spacery, tak więc Pestka jest super towarzyszem do takich długaśnych wypraw za miasto
Pesteczka lubi też śpiewać, tzn. kładzie się przed naszą Kicią i bardzo wysoko wyje prowokując ją w ten sposób do zabawy. A że Kicia już wiekowa, to nie ma ochoty na zabawy, tylko na wylegiwanie się pod ciepłym kocem, więc Pesteczka potrafi tak piszczeć i wyć na Kicie przez dobre pół godziny i niczym nie mogę jej od tego odciągnąć, żadna piłka ani inna zabawka nie jest w stanie w takim momencie bardziej zainteresować Pestkę, woli wyć, piszczeć i kulać się przed Kicią, która i tak nie zwraca na Pestkę uwagi, albo czasami tylko Kicia otworzy oczka i dziwnie patrzy na lalę i pewnie myśli sobie co ten głuptasek wyprawia
A wczoraj Pestka się przełamała i wyszła pierwszy raz na spacer beze mnie, tylko z Łukaszem (moim chłopakiem) i myślałam, że jak pierwszy raz idą zupełnie sami, to pewnie Pesteczka będzie chciała wrócić po 3 minutach, ale nie...dzielnie spacerowała przez prawie godzinę tak więc kolejne lody przełamane i kolejny krok do przodu zrobiony
A tu kolejne zdjęcia Pesteczki:
Pestka wypatrująca ptaka, którego chce pogonić
Radośnie zadarta kita do góry
A tu słynna poza, w której lala uwielbia spać:
I wspólny odpoczynek Pestki z Łukaszem po długim spacerku
 _________________ „Sztuka życia polega na tym, by cieszyć się małym, a wytrzymywać najgorsze”. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
katya

|
Wysłany: Pią Gru 05, 2008 13:56 Temat postu: |
|
Cudnie urosła nam panienka Pesteczka
Iza68, nie widać zdjęć, prześlij je może którejś z nas na maila. _________________ “Ofiarną i wytrwałą walkę z okrucieństwem wobec zwierząt uważam za walkę o godność, kulturę i wyższą cywilizację naszego społeczeństwa.” Maria Dąbrowska |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
moriaaa

|
Wysłany: Pią Gru 05, 2008 14:03 Temat postu: |
|
Ale lalka urosła!!!!
Zdjęcia z Łukaszem BOMBA!!!!
Pozdrowienia dla całej Rodzinki! _________________ "Kobiety i koty zawsze będą robić to, co chcą, a mężczyźni i psy powinni się zrelaksować i powoli oswajać z tą myślą." - Robert A. Heinlein |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
katya

|
Wysłany: Czw Gru 11, 2008 11:57 Temat postu: |
|
 _________________ “Ofiarną i wytrwałą walkę z okrucieństwem wobec zwierząt uważam za walkę o godność, kulturę i wyższą cywilizację naszego społeczeństwa.” Maria Dąbrowska |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
Iza68

|
Wysłany: Czw Gru 11, 2008 12:05 Temat postu: |
|
Bardzo dziękuję za wstawienie zdjęc Pandusi - czy widać, jak urosła ?????
A moze się tylko bardziej wyprostowała i wydaje mi się większa, bo pierwszego dnia - ze stresu i nieśmiałości - była malutka i skulona. A piesek juz dwa miesiące u nas i bardzo go kochamy.  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
moriaaa

|
Wysłany: Czw Gru 11, 2008 12:07 Temat postu: |
|
Pandunia wygląda kwitnąco
A fota w łóżeczku  _________________ "Kobiety i koty zawsze będą robić to, co chcą, a mężczyźni i psy powinni się zrelaksować i powoli oswajać z tą myślą." - Robert A. Heinlein |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
Agusia

|
Wysłany: Czw Gru 11, 2008 19:46 Temat postu: |
|
O, widzę podobieństwo między Pandą a Pesteczką... to spojrzenie Pandy na pierwszym z tych zdjęć - Pesteczka czasami też ma taki wyraz pyszczka to spojrzenie i układ oczek - no jak bym widziała Pestkę, tylko że nie jest ruda
ogólnie super zdjęcia
i widzę, że to spanie w łóżku jest rodzinne - Pesteczka też uwielbia kłaść się ze mną do łóżka nad głową i tak sobie prześpimy pół nocy (tylko pół, bo potem Pestka musi ustąpić miejsca Kici )
pozdrawiam i przesyłam wesołe merdanko ogonkiem od Pesteczki  _________________ „Sztuka życia polega na tym, by cieszyć się małym, a wytrzymywać najgorsze”. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
casiulka

|
Wysłany: Czw Gru 11, 2008 21:21 Temat postu: to rodzinne:) |
|
Czyli to u psiaków rodzinne:).Pedro też uwielbia być ze mną w łóżku i spać nad nad moją głową. Co do mimiki- również dostrzegam podobieństwo. Ale jak to mówią- po rodzinie nic nie zginie:D.
Pozdrawiam:) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
katya

|
Wysłany: Czw Gru 11, 2008 21:57 Temat postu: |
|
Po kimś to mają
 _________________ “Ofiarną i wytrwałą walkę z okrucieństwem wobec zwierząt uważam za walkę o godność, kulturę i wyższą cywilizację naszego społeczeństwa.” Maria Dąbrowska |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
Iza68

|
Wysłany: Pią Gru 12, 2008 10:28 Temat postu: |
|
Najsłodsze są uszka - takie mięciutkie ! I bardzo wyraziste - wystarczy spojrzeć na uszka i wiadomo, co w psie siedzi - czy jest wesoły, czy coś zbroił i wie o tym, czy dopiero sie szykuje.
Pestka rzeczywiście bardzo urosła i zmiesiła się w porównaniu ze zdjęciami z okresu, gdy była w fundacji. Powiem więcej - wyładniała.... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|