FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Zaloguj  Zarejestruj  
Fundacja Niechciane i Zapomniane - SOS dla Zwierząt - Strona główna forum   

Koty do adopcji -> 10 tygodni czy to wystarczy???

Tu znajdują się wszystkie mruczące futrzaki, które potzrebują pomocy i nowego domu.

Moderatorzy: katya, nata

10 tygodni czy to wystarczy???

Postprzez Kociara » Pt lip 11, 2008 20:16

W połowie sierpnia kupuję kotka rasy brytyjskiej i wiem dużo na temat kotów ale nigdy nie można być pewnym. Czy 10 tygodni to wystarczająco długi okres życia z matką??? kiedy będę odbierać kociaka będzie właśnie w tym wieku. I pytanie czy kocia ruja zawsze polega na głodówce???
Bajkowy świat zaczyna się tam, gdzie dotykamy nieba i czujemy miłość...
Kociara

2

Postprzez Tusia » N sie 03, 2008 21:13

Wybacz Kociaro ale my tu się zajmujemy poważnymi sprawami, kotami niechcianymi i zapomnianymi. Ratujemy czasami tygodniowe kociaki bo ktoś zabił ich mamę..... O takie rzeczy zapytaj doświadczonych hodowców. Zanim weźmiesz swojego ślicznego rasowego kociaczka sprawdz na naszej stronie co to są pseudohodowle i czy nie ,,wyprodukowano'' Twojego kociaka tylko dla zysku pseudohodowcy.
Tusia

5

Postprzez Kociara » Śr sie 20, 2008 18:54

Racja nie powinnam o to pytać bo dobrze wiem, że kociak powinien mieć 12-13 tygodni aczkolwiek w wieku 10 również jest w stanie żyć bez matki.
Moja koteczka nie była brana z pseudo hodowli. dobrze wiem co to jest i na czym polega.
Bajkowy świat zaczyna się tam, gdzie dotykamy nieba i czujemy miłość...
Kociara

2

Postprzez Tusia » Cz sie 21, 2008 20:07

Chwali Ci się Kociaro że wiesz. Oby jak najwięcej takich ludzi a jeszcze lepiej takich co dają domy kotom potrzebującym.
Tusia

5

Powrót do Koty do adopcji