FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Zaloguj  Zarejestruj  
Fundacja Niechciane i Zapomniane - SOS dla Zwierząt - Strona główna forum   

Koty do adopcji -> 2 kocięta okociły sie na Polibudzie,czas do srody!!

Tu znajdują się wszystkie mruczące futrzaki, które potzrebują pomocy i nowego domu.

Moderatorzy: katya, nata

2 kocięta okociły sie na Polibudzie,czas do srody!!

Postprzez Niewiasta_21 » Cz lip 12, 2007 14:53

Dostałam telefon od pani która pracuje na Politechnice Łódzkiej w labolatorium. Przez jedno z okien weszła kotka i sie oszczeniła. 2 kociaki czekaja na pomoc,bo wszyscy ida na urlop i okno trzeba zamknąc. Niema zdięc. Jesli ktos jest zainteresowany to prosze sie kontaktowac z ta panią pod numer który podam osobie zainteresowanej na pw.

Jesli któras z was ma czas w poniedziałek podjechac tam i porobic zdiecia to takze prosze o pw. Kotki maja czas do srody,potem schron.

Jesli ktos moze to poróbcie ogłoszenia i rozeslijcie to dalej,bo ja odpuszczam.
Ostatnio edytowano So lip 14, 2007 18:56 przez Niewiasta_21, łącznie edytowano 1 raz
Niewiasta_21

3

Postprzez netti » So lip 14, 2007 11:59

Teraz często się zdarza ,ze zwierzaki pojawiają się niespodziewanie,np kilka dni przed wyjazdem ,i nie mogą absolutnie pozostac w domu.wystarczy zadzwonic do jakiejkolwiek lecznicy i porozmawiac z lekarzem.załamka.
nie wierzę w to aby kotka ot tak weszła sobie przez okno i zaczeła rodzic,musiała byc wczesniej karmiona ,znac ludzi skoro ufa mi na tyle by rodzic w takim miejscu.po prostu nie została w żaden sposób zabezpieczona przed ciążą.
są wakacje,nie miałam ŻADNEGO,ani jednego telefonu od osób zainteresowanych adopcją ,natomiast odbieram kilka/kilkanascie tel dziennie od osób ,które znalazły(?)psa,kotka,króliczka ,i z powodu wyjazdu,urlopu absolutnie nie mogą się nim zajmowac.

kotka może się okocic ,nie oszczenic.

w jakim wieku są kocięta?trzeba byłoby je chyba zabrac razem z kocicą??chyba ,że koty są juz na tyle duże ze mogą byc odłączone,a nagła potrzeba pomocy jest spowodowana sezonem urlopowym?

KTO MOŻE POJECHAC W PONIEDZIAŁEK ??
netti

5

Postprzez mulinka » Wt lip 17, 2007 00:15

podnoszę, ktoś może pomóc ???
mulinka

5

Postprzez mulinka » Śr lip 18, 2007 23:33

powiadomiłam kilka kotomaniaczek ale nie wiem czy ktoś był sprawdzić co z kociakami i ich mamą
mulinka

5

Postprzez mulinka » Pn lip 23, 2007 11:52

czy ktoś może wie co z kotkami ?
mulinka

5

Powrót do Koty do adopcji