FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Zaloguj  Zarejestruj  
Fundacja Niechciane i Zapomniane - SOS dla Zwierząt - Strona główna forum   

Inne zwierzęta w potrzebie -> 20 letnia klacz potrzebuje pomocy

Wiesz o przypadku okrucieństwa wobec zwierząt, znasz zwierzaka w potrzebie.....

Moderatorzy: katya, nata

Postprzez FASOLCIA » Pt lut 08, 2008 18:32

Dostałam dziś wiadomość od Fundacji Stacyjka Maltusia, że do wykupienia klaczuni brakuje jeszcze 181zł. Fundacja nadal Prosi o choćby najdrobniejsze wpłaty na konto Kasi.

Pozdrawiam Serdecznie w imieniu Fundacji i swoim :D
Im bardziej poznaję ludzi(niektórych)
Tym bardziej kocham zwierzęta.
FASOLCIA

2

Postprzez FASOLCIA » Pn lut 11, 2008 12:59

Nie wiem co jest grane od kilku dni pisze do fundacji w sprawie klaczy i o stanie konta i niestety na te pytania nie uzyskuje odpowiedzi a na inne tak, nie podoba mi się ta sytuacja i nie zamierzam dalej pomagać tej fundacji. I dziwnym jest dla mnie teraz, że już tyle czasu zbierane są pieniądze tym bardziej, że ten apel zamieściłam na wielu forach
A co Wy o tym sądzicie???

Pozdrawiam Serdecznie :D
FASOLCIA

2

Postprzez katya » Pn lut 11, 2008 13:18

Faktycznie, to niepokojące, że nie dostajesz odpowiedzi na pytania dotyczące stanu konta klaczy.
Weszłam już jakiś czas temu na stronę tej fundacji i mnie osobiście nie podoba się fakt, że fundacja nie sterylizowała (nie wiem jak jest teraz) suk oraz ton w jakim pisze o tym, że sunia została 'szczęśliwą mamą gromadki ślicznych szczeniąt' :roll: Ratowanie koni - super, ale przy tym kompletne ignorowanie idei zapobiegania psiej nadpopulacji - to mi się bardzo nie podoba.
“Ofiarną i wytrwałą walkę z okrucieństwem wobec zwierząt uważam za walkę o godność, kulturę i wyższą cywilizację naszego społeczeństwa.” Maria Dąbrowska
katya

Członek Fundacji

Postprzez FASOLCIA » Pn lut 11, 2008 15:01

Katya czy Ty jesteś z Fundacji Niechciane Zapomniane???Pytam, bo mam chętną dziewczynę z końskiego forum, która chce być wolontariuszką w Łodzi. A nie wiem kogo konkretnie zapytać i podać jej namiar.

Odnośnie jeszcze fundacji Stacyjka Maltusia, to napisałam na gg wiadomość o treści:Witaj Olu jeśli nie wysłałaś jeszcze papierów na wolontariuszy itd.. to proszę nie wysyłaj, bo uważam, że nie jesteś uczciwa i nie chcę dalej w tym uczestniczyć.W ciągu jakiś 2 godzin zbierania pieniędzy na Twoją fundacje udało nam się zebrać 60zł i to było tylko kilka osób, które kupiły cegiełke i naprwdę nie uwierze, że jeszcze nie masz uzbieranych 1500zł.pieniązki, które nazbierałam Ci wyśle.

I póki co 0 odpowiedzi, a widziałam że była dostępna i zapewne ją przeczytała. Gdym to ja prowadziła Fundacje i byłabym uczciwa natychmiast po przeczytaniu wiadomości napisałabym jakieś sprostowanie, a tu cisza
FASOLCIA

2

Postprzez katya » Pn lut 11, 2008 16:36

Fasolcia, możesz powiedzieć, żeby wstąpiła tu na forum ta chętna z Łodzi.
“Ofiarną i wytrwałą walkę z okrucieństwem wobec zwierząt uważam za walkę o godność, kulturę i wyższą cywilizację naszego społeczeństwa.” Maria Dąbrowska
katya

Członek Fundacji

Postprzez gajesia » Pn lut 18, 2008 08:52

Klacz Kasia jest juz w nowym domu - informacja ze strony głównej fundacji http://stacyjkamaltusia.ovh.org/
gajesia

2

Poprzednia strona

Powrót do Inne zwierzęta w potrzebie