FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Zaloguj  Zarejestruj  
Fundacja Niechciane i Zapomniane - SOS dla Zwierząt - Strona główna forum   

W nowym domu -> 4 słodkie szczeniaki - Kardamonek, Lukrecja, Chili i Koko

Tu znajdują się szczęśliwe zakończenia, psiaki którym się udało i odnalazły swojego człowieka...

Moderatorzy: katya, nata

4 słodkie szczeniaki - Kardamonek, Lukrecja, Chili i Koko

Postprzez nata » So lip 26, 2008 20:26

Przedmieścia Łodzi. Pewien starszy pan trzy lata temu przygarnął małą białą sunię jako sczeniaka. Sunia była z nim na dobre i na złe, cokolwiek ten człowiek robił, zawsze stała za nim i za nim podążała krok w krok. Kilka razy się oszczeniła - kilkoro jej dzieci zostało wydanych, jednak część została zostawiona na pewną śmierć bądź - jak to na wsi - uśmiercona...

Sześć tygodni temu sunia oszczeniła się po raz kolejny. Tym razem pewna dobra osoba zdecydowała się zapobiec cierpieniu kolejnych szczeniąt i poinformowała nas o całej sytuacji. Chcemy znaleźć psiaczkom dobre domy, a zarazem uratować im życie i mamy nadzieję, że Państwo nam pomożecie.

Szczeniaków jest czwórka - trzy dziewczynki i jeden chłopak. Na razie mają tylko sześć tygodni i jeszcze jedzą pokarm matki, ale powoli zaczynają jeść samodzielnie i to tylko kwestia dwóch tygodni zanim będą mogły być odstawione od mamy. Zachęcamy wszystkich dobrych ludzi do adopcji prześlicznych bąbli.

Kardamonek

Najbardziej kontaktowy i towarzyski z rodzeństwa. Jedyny chłopczyk - rodzynek. Taka mała puchata biało-czarna kuleczka. Wyrośnie na średniej wielkości pieska.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Lukrecja

Nieśmiała, bardzo delikatna i uwielbiająca pieszczoty sunia. Mała przylepka, najbardziej związana z człowiekiem z całego rodzeństwa. Będzie średniej wielkości biało-czarną puchatą kuleczką.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Chili

Dziewczynka z charakterkiem. Lubi szczekanie i przypominanie wszystkim o swoim istnieniu. Pewna siebie, w przyszłości może być dominująca. Będzie średniej wielkości sunią o przepięknym czekoladowym umaszczeniu.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Koko

Bardzo delikatna i nieco strachliwa sunia. Najpewniej czuje się przy mamie, dlatego nowy opiekun będzie musiał poświęcić jej dużo uwagi i dać dużo miłości, bo Koko tego bardzo potrzebuje. Będzie bardzo wierną sunią - białą puchatą kuleczką, średniej wielkości.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

a tu robale z mamusią:

Obrazek

i mamusia:

Obrazek

kontakt w sprawie adopcji:

tel. 602 457 408 (Natalia)

natalia@niechcianeizapomniane.org

lub

tel. 664 737 542 (pani Ela, opiekunka psiaków - po godz. 19:00)
Nie dyskutuj z idiotą - najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
nata

Członek Fundacji

Postprzez nata » So lip 26, 2008 20:34

ciotko Kaju, wstaw nas kochana na główną!
Nie dyskutuj z idiotą - najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
nata

Członek Fundacji

Postprzez moriaaa » So lip 26, 2008 20:36

Wstawię, wstawię ale pozwolisz Natunia, że już nie dzisiaj :roll: Padam!
Właśnie wróciłam od psów i zostałam zaatakowana przez gigantycznej wielkości ćmę, bzyczka i jakiegoś żuka mutanta!!!

KOKO!!!!! Jest boska!!!!
"Nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem..."
moriaaa

Członek Fundacji

Postprzez nata » So lip 26, 2008 21:35

no dobra, pozwolę Kajuniu.

chcesz Koko? mogę Ci ją osobiście przywieźć razem z trzema gratisami :twisted:
nata

Członek Fundacji

Postprzez moriaaa » Wt lip 29, 2008 20:06

Wiem Natusia wiem...
Ale nie mam siły na nic przez te ogony.
Powiedz czy mam wystawić wszytskie? Czy juz jakieś do domki mają ?

Swoją drogą, Kasiu, Natusiu ja Wam muszę dać dostęp do stronki, żebyście mogły same wrzucać na adopcję. Jak widzicie jak się nie wyrabiam :oops:
"Nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem..."
moriaaa

Członek Fundacji

Postprzez nata » Wt lip 29, 2008 20:10

Kajunia, wystaw wszystkie oprócz Koko, bo tak jak mówiłyśmy, o nią toczą się największe bitwy... właściwie to tylko o nią. nie wiem kogo wybrać :(

martwię się tylko bardzo, bo ta pani Ela która się nimi opiekuje mówi, że czarno-białe zaczynają przechodzić pod ogrodzeniem... nie wiem jak to będzie, boję się że niedługo będzie trzeba coś z nimi zrobić zanim będzie za późno :(
nata

Członek Fundacji

Postprzez katya » So sie 02, 2008 21:14

Koko pobiła swoisty rekord, bo ma 9 obserwatorów na allegro :shock:
“Ofiarną i wytrwałą walkę z okrucieństwem wobec zwierząt uważam za walkę o godność, kulturę i wyższą cywilizację naszego społeczeństwa.” Maria Dąbrowska
katya

Członek Fundacji

Postprzez nata » Pn sie 04, 2008 14:09

w genialnym domu w Warszawie mieszka sobie już Lukrecja: http://picasaweb.google.com/pejczi/Lukrecja
a w środę jedzie Koko - dla odmiany również do stolicy.
nata

Członek Fundacji

Postprzez nata » Śr sie 06, 2008 17:48

Koko pojechała do nowego domu w Warszawie :)
nata

Członek Fundacji

Postprzez nata » N sie 10, 2008 17:26

Koko oraz Lukrecja zamieszkały w Warszawie, natomiast Kardamonek i Chili są sąsiadami i mieszkają w Łodzi :)
nata

Członek Fundacji

Postprzez nata » Cz sie 27, 2009 11:28

Lukrecja vel Vespa :D

ponad rok temu

Obrazek

i dzisiaj :D

Obrazek
nata

Członek Fundacji

Postprzez katya » Cz sie 27, 2009 11:31

:shock: :D
“Ofiarną i wytrwałą walkę z okrucieństwem wobec zwierząt uważam za walkę o godność, kulturę i wyższą cywilizację naszego społeczeństwa.” Maria Dąbrowska
katya

Członek Fundacji

Postprzez sukkubi » Cz sie 27, 2009 11:38

Styl Emo :rotfl:
"Nikt tak nie docenia geniuszu zawartego w twoich słowach jak twój pies" - Christopher Morley
sukkubi

Członek Fundacji

Postprzez nata » Cz sie 27, 2009 12:43

no - oczy jak tokio hotel :D
nata

Członek Fundacji

Postprzez Tusia » Pn sie 31, 2009 08:14

nata napisał(a):Obrazek

Dawno nic mnie aż TAK nie rozbawiło! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tusia

5

Następna strona