|
|
|
 |
|
 |
 |
|
|
przez moriaaa » Pn lut 05, 2007 12:36
Piękne koty mieszkają na działce. Zajmują się nimi właściciele tej działki, ale administracja stwierdziła, że miejsce w którym przebywaja kociaki trzeba zlikwidować (komuś śmierdzi)trzeba kociakom pilnie znaleźć kochający domek.
Aha kotki trafiły na działkę po tym jak ich ukochana Pani wyprowadzając się z domu obok wyrzuciła maluchy:(
Pani Budyniowa
Pan kot ...nie pamietam imienia...najbardziej zdziczał:(
Pani Pianka
PAni kotka młodziutka
Pan kot..bardzo tęskni za Panią:(

Ostatnio edytowano Śr lut 07, 2007 21:49 przez moriaaa, łącznie edytowano 2 razy
-

moriaaa

-
przez Saskia » Wt lut 06, 2007 23:06
Pani Budyniowa, czyli kotka ze zdjęcia 1 i Pianka ze zdjęcia 3 są od wczoraj u mnie. Na początku bardzo wypłoszone, przed chwilą nareszcie zjadły kurczasia, było też pierwsze sioo w kuwecie  Pianka jest wysterylizowana, co z drugą kicią jeszcze nie do końca wiadomo. Obie są chore, oczka wyglądają kiepsko, ale zakraplamy i będzie wszystko w porządku.
Te dwie kicie sa już bezpieczne, ale pamiętajmy, że wciąż zostały tam 4 kotki, które bardzo potrzebują domów!
-
Saskia

-
przez iza26 » Śr lut 07, 2007 21:31
Saskia napisał(a):Pani Budyniowa, czyli kotka ze zdjęcia 1 i Pianka ze zdjęcia 3 są od wczoraj u mnie. Na początku bardzo wypłoszone, przed chwilą nareszcie zjadły kurczasia, było też pierwsze sioo w kuwecie  Pianka jest wysterylizowana, co z drugą kicią jeszcze nie do końca wiadomo. Obie są chore, oczka wyglądają kiepsko, ale zakraplamy i będzie wszystko w porządku. Te dwie kicie sa już bezpieczne, ale pamiętajmy, że wciąż zostały tam 4 kotki, które bardzo potrzebują domów!
witam pytam tylko o te kotki bo bardzo mi jest przykro ze sa one bez wlascicieli jak bym byla blizej was to wzielabym te dwa pierwsze wlochate i pewnie bym znalazla im dom chce mi sie plakac jak na te koty patrze jak mozna tak postapic przeciez to nie dachowce takie koty sa bardzo drogie jak patrze na tego pierwszego to lzy mi leca mialam bardzo podobnego tylko wiecej mial rudego tych ludzi powinni ukarac tak jak to robia w Stanach  pozdrawiam bede szukac pomocy dla tych pieknosci
-
iza26

-
przez Kittie » Śr lut 07, 2007 22:54
Pal licho, czy mają długą, czy krótką sierść.
Nie są rasowe (rodowodowe) więc nie powinny być 'drogie'.
Cały paradoks polega na czym innym - jak w ogóle można wyrzucić własnego kota? Którym się opiekowało, dało mu się dom, poczucie bezpieczeństwa? Tak po prostu, zrobić sobie kolekcję, a potem niech sobie radzą same. Trochę się wierzć nie chce.... ehhh.
-
Kittie

-
przez iza26 » Cz lut 08, 2007 08:18
Kittie napisał(a):Pal licho, czy mają długą, czy krótką sierść. Nie są rasowe (rodowodowe) więc nie powinny być 'drogie'.
Cały paradoks polega na czym innym - jak w ogóle można wyrzucić własnego kota? Którym się opiekowało, dało mu się dom, poczucie bezpieczeństwa? Tak po prostu, zrobić sobie kolekcję, a potem niech sobie radzą same. Trochę się wierzć nie chce.... ehhh.
wiem ze to nie rasowe mimo wszystko czy to persy czy jakies inne mieszance ale to piekne koty chcialabym sie z ta wlascicielka zobaczyc osobiscie co miala te koty  jak mogla pozbyc sie tak bez serca tyle ludzi by wzielo tylko trzeba poczekac trzymam  a ci ludzie powinni to czytac i sie zastanowic za zapas co zszykowali  oby tych ludzi taki los nie spotkal brak mi slow
-
iza26

-
przez netti » Cz lut 08, 2007 10:30
???własnie aby taki los ich spotkał
-

netti

-
przez mulinka » Wt lut 20, 2007 14:35
i co z kotami ? czy chociaż niektóre znalazły nowe domy?
-

mulinka

-
przez Saskia » Wt lut 20, 2007 19:12
Z tego co wiem, wszystkie kociaki grzeją już dupki w domkach
Pianka i Budyniowa są jeszcze u mnie, ale w czwartek jadą do swojego nowego domu w Świnoujściu 
-
Saskia

-
Powrót do W nowym domu
|
|
|
 |
|
 |
|
|