Ale mam radosne wieści!!! Dzisiaj Lesio pojechał do swojego nowego domu w Żyrardowie! Pani Ania, jego nowa właścicielka przyjechała ze swoją mamą po Lesia do Łodzi, Lesio dumny i szczęśliwy bez chwili wahania wskoczył do samochodu,położył się na tylnym siedzeniu i nie oglądając się za nami pojechał...Wszystkiego dobrego dla Ciebie Lesiu!
“Ofiarną i wytrwałą walkę z okrucieństwem wobec zwierząt uważam za walkę o godność, kulturę i wyższą cywilizację naszego społeczeństwa.” Maria Dąbrowska
Tak się cieszę Strasznie temu psiakowi kibicowałam bo podobny do mojego Rokiego(też przygarniętego do serducha)Życzę mu niekończących się mizianek,pysznych kosteczek,miękkiego łóżeczka i radosnych spacerów z nową właścicielką. Trzymaj się Lesiu,szczęśliwego życia już czas:-)))))))
Zbieram w sercu dobre uczynki jak pszczoły zbierają miód,bo czynić cuda dla innych to najpiękniejszy cud. Bądź sobą!! Jest wystarczająco innych.
Lesio to wspaniały i mądry pies. I mam nadzieję, że z nami coraz szczęśliwszy Pozdrowienia i ogromne ogromne podziękowania dla Wszystkich osób opiekujących się Lesiem. Ania