Kurcze, świetna jest ta sunia!
Dzięki niej zupełnie zmieniłam nastawienie do tej rasy. Oczywiście zawsze wiedziałam, że nie każdy pies jest taki sam i wiele zależy od wychowania, ale ona jest cuuudna i myślę, że nawet bym się jej nie bała , choć właśnie przed tą rasą czuje jakiś respekt. Dziwię się, że tak długo nie może znaleźć domu. Popytam o nią... Choć nie mam zbyt wiele pomysłów ;(
Ta suczyna jest naprawdę wspaniała i będę to powtarzać aż do znudzenia...
“Ofiarną i wytrwałą walkę z okrucieństwem wobec zwierząt uważam za walkę o godność, kulturę i wyższą cywilizację naszego społeczeństwa.” Maria Dąbrowska
“Ofiarną i wytrwałą walkę z okrucieństwem wobec zwierząt uważam za walkę o godność, kulturę i wyższą cywilizację naszego społeczeństwa.” Maria Dąbrowska
no to może ucieszy was fakt, że Sherry, znaczy Kejsi jest przeszczęśliwa. śpi w łóżku ze swoją panią, tzn pani śpi w łóżku razem z nią. co weekend jeździ nad wodę, uwielbia jazdę samochodem przy otwartej szybie oraz uczucie latających pod wpływem wiatru fafli. a ostatnio na wyjeździe mieszkała razem z młodą suczką, bez problemu zostawała z nią sam na sam i nawet z nią spała. więc możemy być z niej dumni.