FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Zaloguj  Zarejestruj  
Fundacja Niechciane i Zapomniane - SOS dla Zwierząt - Strona główna forum   

Uwagi do Forum -> bałagan w "psach do adopcji"

Pytania do moderatorów, sugestie, i oczywiście słowa krytyki...

Moderatorzy: katya, nata

bałagan w "psach do adopcji"

Postprzez nata » Wt gru 11, 2007 13:47

...jak w temacie. poprzeklejaliście niektóre wątki, nie wiadomo w ogóle dlaczego i teraz nie można się połapać, gdzie są najświeższe odpowiedzi. po prostu jest to trochę nieczytelne... i zniechęca do przeglądania tego forum. nie wiem kto teraz się tym zajmuje, ale proszę zróbcie coś z tym ;)
Nie dyskutuj z idiotą - najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
nata

Członek Fundacji

Postprzez moriaaa » Wt gru 11, 2007 16:44

Ja się tym zajmuje.
Poprzyklejałam wątki psów bezpośrednio pod opieką fundacji, aby były widoczne od razu po wejściu na forum psów w potrzebie.
Okazuje się , że np. pies pod naszą opieką jest na 3 stronie, nie można go odnależć a całe forum w psach, których los tak naprawdę nie jest nam znany.

:roll:
"Nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem..."
moriaaa

Członek Fundacji

Postprzez katya » Wt gru 11, 2007 22:47

Ja sie skapnęłam o co chodzi, ale fakt, że na początku też nie mogłam znaleźć tych naszych, choć były na wierzchu.
Myślę jednak, że to dobry pomysł.

Acha, tylko nie wiem czemu zniknęły ogłoszenia z przyklejonych.
“Ofiarną i wytrwałą walkę z okrucieństwem wobec zwierząt uważam za walkę o godność, kulturę i wyższą cywilizację naszego społeczeństwa.” Maria Dąbrowska
katya

Członek Fundacji

Postprzez Niewiasta_21 » Wt gru 11, 2007 23:27

No własnie,ta lista ogłoszen była bardzo przydatna,mogłaby wrócic.
Niewiasta_21

3

Postprzez nata » Cz gru 13, 2007 00:04

no ma to sens, tylko kurde jest trochę nieczytelne. ale inaczej się tego zrobić nie da chyba...
Nie dyskutuj z idiotą - najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
nata

Członek Fundacji

Powrót do Uwagi do Forum