FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Zaloguj  Zarejestruj  
Fundacja Niechciane i Zapomniane - SOS dla Zwierząt - Strona główna forum   

Tęczowy Most -> Barry-wielki i kochany.

Psiaki, które za szybko odeszły...przekroczyły Tęczowy Most...

Moderatorzy: katya, nata

Barry-wielki i kochany.

Postprzez sandra » N lip 18, 2010 16:03

Równo rok temu o 5.05. odszedł mój wielki przyjaciel bernardyn Barry. Byliśmy razem jedynie 5 lat, 2 miesiące i 8 dni. Dokładnie pamiętam każdy dzień naszego wspólnego życia. Radość, miłość, później Twój ból, moje łzy i ogromne pragnienie abyś żył długo a może zawsze. Dla mnie nie byłeś tylko psem, byłeś jak dziecko, byłeś członkiem rodziny. Wierzę, że kiedyś się spotkamy i pobiegniemy na spacer. Gdy Cię zobaczyłam, miałeś jedynie 6 tygodni, przypominałeś malutką pluszową zabawkę, w niczym nie przypominałeś psiaka. Później wszystkie soboty i niedziele spędzone z Tobą w psim przedszkolu, później Twoje szkolenie. Gdy byłeś już dorosłym psiakiem zaczęła się walka z chorobą zakończona przegraną. Myślę, że teraz biegasz ze swoimi braćmi z tego samego domku-Funiem, Canisem i Rodim. Kocham Cię Barry.
sandra
0

Postprzez sandra » So lip 24, 2010 20:01

Dzisiaj Barrysiu oglądałam wszystkie wspólne zdjęcia. Byłam u Ciebie na cmentarzu jak zawsze raz na tydzień tym razem w piątek. Te krótkie spotkania dają mi siłę. Bardzo Cię kocham, chociaż Twoje miejsce zajęły inne dwa psiaki, zawsze każdy z Was będzie tym jedynym. Jest Tara i Baksio, ten drugi sam wybrał sobie nasz domek. I jest jeszcze ktoś ważny, kim się opiekuję, może pamiętasz??. Kocham Cię Barrysiu i myślę, że kiedyś na pewno się spotkamy.
sandra
0

Postprzez sandra » Cz lip 29, 2010 15:10

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
sandra
0

Postprzez sandra » Pt sie 27, 2010 20:27

Ukochany psiaczku, dzisiaj ponownie oglądałam nasze zdjęcia. Nadal jesteś w naszych sercach. Wiem, że tam gdzie jesteś, masz siłę na zabawę, bieganie, brakuje mi Twojego oddechu, przytulenia się. Nadal bardzo, bardzo tęsknię i wiem,że ta miłość do Ciebie pozostanie na zawsze.
sandra
0

Powrót do Tęczowy Most