FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Zaloguj  Zarejestruj  
Fundacja Niechciane i Zapomniane - SOS dla Zwierząt - Strona główna forum   

Psy do adopcji -> Biały pies z czrnymi uszami szuka pilnie tymczasu!!!!!

Tu znajdziesz psy fundacji i nie tylko, które poszukują nowych domów...

Moderatorzy: katya, nata

Postprzez Tusia » N mar 09, 2008 21:33

Kurcze, przepraszam że wcześniej nie napisazłam ale nie miałam neta. Psa widziałam i nasze osądy co do jego zachowania się nie sprawdziły. Pies biegał w nowiutkim kagańcu i obroży... :shock: :shock: :shock: Rozmawiałam też z panią posokowca- pies już od co najmniej roku mieszka w okolicy, na Wólczańskiej chyba. Ma dom ale właścicieli nieodpowiedzialnych na maxa.... Będę jeszcze psiarzy na Wólce pytać czy nie wiedzą dokładnie gdzie mieszkają ci ,,właściciele'', może uda się im do rozumu przemówić.... Pewnie się ktoś skarżył z sąsiadów że taki duży pies sam biega i go teraz w kagańcu wypuszczają. Niestety kaganiec przed rozjechaniem nie chroni.... Będzie problem jak upały nadejdą, wtedy w kagańcu biegać nie może :cry: Wznowie wtedy prośbe o nowy dom... Dzięki za pomoc dziewczyny.
Tusia

5

Postprzez Arabella » Pn sie 25, 2008 13:04

Tusia może ja wezmę tego psa zapytam się rodziców
Arabella

1

Postprzez Tusia » Pn sie 25, 2008 22:29

Arabello ten psiak najprawdopodobniej nie jest już wypuszczany bez nadzoru więc tymczasu nie potrzebuje. Ale jeśli miała byś taką możliwość to mam małą czekoladową sunię która za 2 tyg będzie potrzebować tymczasu........
Tusia

5

Poprzednia strona

Powrót do Psy do adopcji