FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Zaloguj  Zarejestruj  
Fundacja Niechciane i Zapomniane - SOS dla Zwierząt - Strona główna forum   

Psy do adopcji -> Bokserka Mała Mi z połamanymi nóżkami - pomocy!

Tu znajdziesz psy fundacji i nie tylko, które poszukują nowych domów...

Moderatorzy: katya, nata

Bokserka Mała Mi z połamanymi nóżkami - pomocy!

Postprzez netti » Pt cze 29, 2007 16:51

Obrazek

Sunieczka przyjechala z Czestochowy na SGGW. W schronie pracownicy sadzili ze sunia ma dysplazje.Okazuje sie ze kilka tygodni lub nawet miesięcy temu miala wypadek lub zostala pobita i w ciezkim stanie pozostawiona sama sobie.

Mała Mi ma złamania obu kości udowych. W lewej nozce zlamany byl trzon kosci. Teraz jest juz zrosniety ale krzywo i ze skreceniem. NIc nie da sie juz na to poradzic, bo proby ingerencji pogorszylyby tylko sytuacje.

Prawa nozka to odlamana glowa kosci udowej + odlamki tkwiace gdzies w srodku. Do tego zepsute kolano. Ta nozke bedziemy operowac, trzeba pousuwac odlamki i odbudowac kosc. Leczenie dlugie, ciezkie i kosztowne; a potem rehabilitacja
Cierpienia jakie przeszla w swoim krotkim zyciu musialy byc niewyobrazalne

Te zlamania nie byly w zaden sposob leczone. Nie wiem jak mozna nazywac sie czlowiekiem dopuszczajac do czegos takiego

Potrzebujemy pomocy.
Mamy pod opieka mnostwo psow
WSZYSTKIE chore.
Tommy, Bolo, Toro, Gonzo, Mala Mi .. wszystkie wymagaja leczenia szpitalnego A lipiec sie jeszcze nie zaczal

BARDZO PROSIMY O WPLATY NA RATOWANIE NOZEK MALEJ MI

Alarmowy Fundusz Nadziei na Życie
Ul. Jagiełły 5 m 19
14-100 Ostróda
Nr konta: 78213000042001038801430001
tytuł wpłaty: na boksery - Mala Mi

Obrazek
netti

5

Postprzez jola » Pt cze 29, 2007 19:57

:cry: Ewa, proszę Cię, czy Ty zawsze musisz odnajdywać takie straszne boksiowe historie? Czytam i zastanawiam się co porobiło się z ludźmi, że zachowują się gorzej od zwierząt, że dopuszczają lub sami przyczyniają się do takich psich tragedii...
Podliczę się na początku miesiąca i dorzucę jakieś pieniążki.
jola

Członek Fundacji

Powrót do Psy do adopcji