FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Zaloguj  Zarejestruj  
Fundacja Niechciane i Zapomniane - SOS dla Zwierząt - Strona główna forum   

Koty do adopcji -> ciężarna kotka Nisia - już urodziła...

Tu znajdują się wszystkie mruczące futrzaki, które potzrebują pomocy i nowego domu.

Moderatorzy: katya, nata

Postprzez mulinka » N kwi 15, 2007 15:17

Przemyślałam to i myślę, ze nie ma sensu przewozić dzikiej ciężarnej kotki, nie wiadomo czy przerażona by nie poroniła albo potem ze stresu nie skrzywdziła małych.

Izuniu dziękuję Ci za pomoc, Twoja propozycja domu tymczasowego
dla ciężarnej Nisi bardzo mnie podniosła na duchu. Teraz będziemy obserwować gdzie kocice mają małe i jak tylko się uda za 2-3 miesiące spróbujemy je złapać i poszukac im domów.

dziękuję wszystkim, którzy nas wspierali :)
mulinka

5

Postprzez iza26 » N kwi 15, 2007 20:42

mulinka napisał(a):Przemyślałam to i myślę, ze nie ma sensu przewozić dzikiej ciężarnej kotki, nie wiadomo czy przerażona by nie poroniła albo potem ze stresu nie skrzywdziła małych.

Izuniu dziękuję Ci za pomoc, Twoja propozycja domu tymczasowego
dla ciężarnej Nisi bardzo mnie podniosła na duchu. Teraz będziemy obserwować gdzie kocice mają małe i jak tylko się uda za 2-3 miesiące spróbujemy je złapać i poszukac im domów.

dziękuję wszystkim, którzy nas wspierali :)
Mulinka nie ma za co i tak w sumie nie pomogłam .Wyrazie czego to wiesz gdzie dzwonić ,jak będę mogła to pomogę trzymajcie się . :)
iza26

2

Postprzez mulinka » N kwi 15, 2007 20:55

Iza, zaglądaj do nas jak najczęściej, dziękuję za to że mogę na Ciebie liczyć :*
mulinka

5

Postprzez mulinka » Wt kwi 17, 2007 14:13

Byłam wczoraj w Towarzystwie Opieki nad Zwierzętami, dostałam pismo, na podstawie którego będzie można przeprowadzić 10 bezpłatnych sterylizacji i 10 bezpłatnych kastracji bezdomnych kotów, podałam
gdzie koty się znajdują.
Potrzebny był tylko dowód do wypełnienia formularza.

panie z nowego zarządu były dla mnie bardzo miłe :)
dostałam 4 puszki karmy dla kotów i 2 kg suchej karmy :)
bardzo dziękuję :)

Dzisiaj dzwoniłam do schroniska na Marmurowej i okazało się, że przetrag na lecznicę, która będzie sterylizować bezdomne zwierzeta
nawet jeszcze nie został ogłoszony :roll: a w schronisku teraz nie sterylizują bezdomnych kotów... Mam zadzwonić po 25 kwietnia ale i tak nie wiadomo czy już coś będzie wiadomo :roll:

czyli trzeba cierpliwie czekać ...

dla zainteresowanych podaję nowe dni i godziny urzędowania TOZ:

Towarzystwo Opieki nad Zwierzetami
Plac Komuny Paryskiej 6 (I piętro)
tel. 042/ 250 51 29

poniedziałki od 15.00 do 17.00
środy od 12.00 do 15.00
(w piątki już nie urzędują)
mulinka

5

Poprzednia strona

Powrót do Koty do adopcji