Czy te oczy mogą kłamać? A czy mogą serce złamać? Popatrz w nie i wyczytaj historię tak smutną, że aż prawdziwą:
„Miałam swój dom. Byłam chciana i kochana. Myślałam, że jestem członkiem rodziny. Przepadałam za zabawą piłeczką razem z dziećmi. Pewnego dnia byłam pewna, że jadę na dawno wyczekiwany spacer za miasto. Zawsze uwiebiałam hasać. Stało się inaczej… Ja zostałam uwiązana do drzewa, a ten, któremu tak ufałam, bezdusznie odszedł… Udało mi się zerwać sznurek i błąkałam się zrozpaczona, zziębnięta i głodna w kompletnie nieznanym mi miejscu…
Na szczęście na wyludnione wówczas działki przyjechał dobry pan… Zabrał mnie do swojej chatki, nakarmił, upieścił, pozwolił się ogrzać. Zaczął tam do mnie przyjeżdżać tak często jak tylko mógł (sam jest ciężko chory).
Teraz przyjeżdża tu wielu letników. Dokarmiają mnie bo jestem łagodna i wesoła, choć może nieco nieśmiała. Jednak gdy lato się skończy, a działkowicze wyjadą… ZNÓW ZOSTANĘ SAMA!!! Zabierz mnie stąd! Pomóż mi! Pokochaj mnie, a ja pokocham Ciebie!!!”
Sunia przed adopcją zostanie wysterylizowana. Zostanie również podpisana umowa adopcyjna.
Wiek - około roku.
Wielkość - średnia.
Rasa - bukiet wielokwiatowy.
Kontakt w sprawie adopcji: 0.607.409-235 (Magda), emgusto@poczta.onet.pl