FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Zaloguj  Zarejestruj  
Fundacja Niechciane i Zapomniane - SOS dla Zwierząt - Strona główna forum   

W nowym domu -> Czas na wątek dla Pucusia :)

Tu znajdują się szczęśliwe zakończenia, psiaki którym się udało i odnalazły swojego człowieka...

Moderatorzy: katya, nata

Czas na wątek dla Pucusia :)

Postprzez katya » Pt lip 09, 2010 14:53

Cześć! Jestem Pucuś. Jestem małym pieskiem w typie jamnika. Jestem wesoły, lubię spacerować, bawić się i być głaskany. Brakuje mi jednak pewnej rzeczy - nie mam rodziny... Poprzedni właściciele chyba już mnie nie chcieli, zupełnie nie rozumiem dlaczego, przecież tak się starałem być dobrym psem... Nie wiem jak to się stało, ale pewnego dnia znalazłem się bardzo daleko od domu, nie umiałem sam wrócić. Czekałem, biegałem, szukałem, wołałem... nie wiedziałem co jeszcze mogę zrobić. Prawie potrącił mnie samochód. Teraz mam opiekę, taką tymczasową, ale mam. Słyszałem jak mówią, że znajdę dobry dom, więc postanowiłem trochę sobie w tym pomóc i poprosić właśnie Ciebie o przemyślenie adopcji mojej skromnej psiej osoby... Nie mogę się doczekać wspólnych spacerów i pląsów wśród zielonej trawki, nie mogę się doczekać wspólnego lenistwa przed telewizorem i Twoich powrotów do domu po ciężkim dniu... wspólnych przebudzeń, kiedy będę przynosił Ci moje zabaweczki. Teraz jest mi troszkę smutno, bo dziwnie jest być niczyim psem. Pamiętaj proszę, że czekam i tęsknię...

Pucuś ma ok. 1,5 roku, jest wykastrowany, odrobaczony, zaszczepiony i zaczipowany.
Kto pokocha tego niezwykle przyjaznego psiaka?

Kontakt w sprawie adopcji:
tel. 604 172 405
kasia@niechcianeizapomniane.org

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
“Ofiarną i wytrwałą walkę z okrucieństwem wobec zwierząt uważam za walkę o godność, kulturę i wyższą cywilizację naszego społeczeństwa.” Maria Dąbrowska
katya

Członek Fundacji

Postprzez Ewelajna ;-) » Pt lip 09, 2010 16:02

Ale słodziak!!! I taki kochany!
No i super te zdjęcia!
Ewelajna ;-)

e-Wolontariusz

Postprzez 83agunias » Pt lip 09, 2010 20:01

ale super fotencje :lizak: Pucek słuchaj, twoja koleżanka Kropeczka już w nowym domku teraz twoja kolej!!dość samotności! ten kochany i przymilny psiak z pewnością będzie pupilkiem całej rodziny, jest wesoły i ciekawski:) :dogrun:
83agunias

2

Postprzez Edyta » Pt wrz 10, 2010 08:58

Co tu jeszcze robi ten wątek?? :D
Edyta

Wolontariusz

Postprzez katya » So wrz 11, 2010 22:02

Edyta napisał(a):Co tu jeszcze robi ten wątek?? :D

Już nic. Pucuś ma dom :cat: :cow: :dogrun: :duckie: :fish: :dor: :elephant: :albino: :cat: :pig: :worm:
“Ofiarną i wytrwałą walkę z okrucieństwem wobec zwierząt uważam za walkę o godność, kulturę i wyższą cywilizację naszego społeczeństwa.” Maria Dąbrowska
katya

Członek Fundacji

Postprzez 83agunias » N wrz 12, 2010 20:08

:albino: superaśnie :sunny:
83agunias

2

Postprzez katya » Pn wrz 27, 2010 18:48

;)

Obrazek
katya

Członek Fundacji

Postprzez mychu » Pn mar 21, 2011 13:52

Pucus na pewno jest bardzo szcześliwy w nowym domku :dogrun:
mychu
0

Powrót do W nowym domu