FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Zaloguj  Zarejestruj  
Fundacja Niechciane i Zapomniane - SOS dla Zwierząt - Strona główna forum   

W nowym domu -> Derby

Tu znajdują się szczęśliwe zakończenia, psiaki którym się udało i odnalazły swojego człowieka...

Moderatorzy: katya, nata

Postprzez Hania » So mar 03, 2007 20:12

Tak jest Derby domek znalazl i wyrusza w podroz swojego zycia za granice, do starszej pani, ktora tak jak my z racji swojego wieku trzyma sztame ze starszakami.
Hania

4

Postprzez jola » So mar 03, 2007 20:19

Haniu,to cudna wiadomość,Derbiś długo czekał ale się doczekał.
STARSZAKI GÓRĄ!!!! :)
jola

Członek Fundacji

Postprzez jola » So mar 03, 2007 21:24

Dziewczyny,powiedzcie mi jeszcze,jak wygląda taka podróż psiaka za granicę,kto go tam zawiezie,skąd pewność,że domek jest kochający itp sprawy,pytam bo tyle się naczytałam w bardzo nieprzyjemnym wątku niby o Wedelku a naprawdę o ansach między dogomaniaczkami,że zastanawiam się,jak taka podróż naprawdę wygląda i co się dzieje z psem,jeśli adopcja okazuje się być chybiona? Głęboko wierzę,że w przypadku Derbisia wszystko jest ok,tylko pytam z ciekawości bo nie mam żadnego rozeznania w adopcji zagranicznej.
jola

Członek Fundacji

Postprzez Hania » N mar 04, 2007 01:55

W tym wypadku adopcja jest najlepsza jaka moze byc. Wszystko w najlepszym porzadku.
Hania

4

Postprzez moriaaa » N mar 04, 2007 08:53

Jolu adopcję załatwia zaufana osoba, Dorotka, która prześwoetla domki na wszystkie możliwe sposoby, podpisuje umowe przedadopcyjną. Wszytko jest zapięte na ostatni guzik. Po psiaka przyjeżdża Sebastian, od Dorotki.
Uwierz cioteczko że tu w Polsce dla takich psiaków jak Derbi , nie znajdzie się taki domek, jak tam.
moriaaa

Członek Fundacji

Poprzednia strona

Powrót do W nowym domu