FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Zaloguj  Zarejestruj  
Fundacja Niechciane i Zapomniane - SOS dla Zwierząt - Strona główna forum   

Przygarnę -> DOM DLA DUŻEJ SUNI.Sunia wybrana:)

Chcesz zaadoptować psa lub kota, tutaj możesz o tym napisać, może znajdziemy takiego o jakim marzysz...

Moderatorzy: katya, nata

DOM DLA DUŻEJ SUNI.Sunia wybrana:)

Postprzez moriaaa » So paź 27, 2007 09:53

Mam dom dla dużej suni lubiącej koty i psy.
Dziewczyny proszę o propozycje
Domek bomba!!!!
Ostatnio edytowano N paź 28, 2007 19:47 przez moriaaa, łącznie edytowano 1 raz
"Nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem..."
moriaaa

Członek Fundacji

Postprzez nata » So paź 27, 2007 10:20

na kosodrzewiny widziałyśmy takoch kochanych suniek pełno... chociaż nie wiem jak z tymi kotami, tego chyba nie da się sprawdzić
Nie dyskutuj z idiotą - najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
nata

Członek Fundacji

Postprzez katya » So paź 27, 2007 22:53

Ciotka na kosodrzwiny jest masa pięknych łagodnych kaukazowatych suk, z kotami też się da sprawdzić, trzeba się dogadać z p. Siemińską.
Gorzej ze sterylką.
“Ofiarną i wytrwałą walkę z okrucieństwem wobec zwierząt uważam za walkę o godność, kulturę i wyższą cywilizację naszego społeczeństwa.” Maria Dąbrowska
katya

Członek Fundacji

Postprzez kelko » N paź 28, 2007 15:54

Może ta sunia, która przybłąkała się do mojego brata... Niestety w czwartek trafiła do schronu, bo robiła podkopy pod siatką, zwiewała poza teren i polowała na inwentarz sąsiadów. Nic nie udało mi się wskórać niestety, dowiedziałam się już po fakcie :(
Ale z tego co wiem, to do ludzi przyjazna, posłuszna, z suką brata dogadywała się bez problemu... Z kotami nie wiadomo, nie było możliwości sprawdzić.
Może ten domek dałby jej szansę?
kelko

1

Postprzez moriaaa » N paź 28, 2007 19:46

Domek wybrał Lolkę od Iwop z dogo:)
Za tydzień sunia już będzie u Pani:)
"Nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem..."
moriaaa

Członek Fundacji

Powrót do Przygarnę