FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Zaloguj  Zarejestruj  
Fundacja Niechciane i Zapomniane - SOS dla Zwierząt - Strona główna forum   

W nowym domu -> Dwa śliczne szczeniaki po przejściach czekaja na domy

Tu znajdują się szczęśliwe zakończenia, psiaki którym się udało i odnalazły swojego człowieka...

Moderatorzy: katya, nata

Dwa śliczne szczeniaki po przejściach czekaja na domy

Postprzez ciapuś » Wt kwi 29, 2008 10:07

Dwa małe pieski zostały znalezione jako 3 tygodniowe szczeniaki podczas interwencji -ratowania innej suni z małymi.Prawdopodobnie to iż obok oszczeniła sie jeszcze jedna sunia uratowało im życie.Ich mama została zabrana do schroniska i nikt sie nie zainteresował ,że sunia jest karmiąca i ma gdzieś szczeniaki.Pięć maluszków ponad tydzień walczyło o życie.Trzem z nich się nie udało

Zwracam sie do państwa z ogromną prośbą o domy dla ocalałej dwójki.
Sa to dwa śliczne już zupełnie zdrowe pieski ,którym roboczo nadałam imiona Słoneczko i Szczęściarz.
Mam nadzieję ze mimo iż ich życie rozpoczęło się tak tragicznie los się do nich uśmiechnie i znajdą odpowiedzialnych i kochających właścicieli.

Kontakt w sprawie adopcji
Tel 792-061-133 Agnieszka
agamic@toya.net.pl

Obrazek
Obrazek
Obrazek
ciapuś

2

Postprzez Aniuta77 » Pn lip 14, 2008 13:50

Witam, nareszcie znalazłam coś na temat mojego maleństwa....

Jestem mamą jednego z tych slicznych stworzonek - Słoneczka (tego mniej włochatego) :)

Psiuncio rosnie, psoci i mam nadzieję, że jest szczęśliwy....Postaram się wieczorem wkleić aktualną fotkę

Pozdrawiam,

Ania
Ostatnio edytowano Pn lip 14, 2008 16:50 przez Aniuta77, łącznie edytowano 1 raz
Mama Słoneczka -Maksia :):)
Aniuta77
0

Postprzez jola » Pn lip 14, 2008 16:06

Mamo słoneczka, czekamy z niecierpliwością na zdjęcia i relacje z domku malucha!
jola

Członek Fundacji

Postprzez Aniuta77 » Pn lip 14, 2008 16:45

Słoneczko miesiąc temu :)

Obrazek

Teraz prezentuje się mniej więcej tak....

Obrazek

Obrazek

Dzisiejszego zdjęcia nie wkleję bo słoneczko zjadł kabelek od aparatu :):)

Piesek jest naprawdę cudowny, kochamy go z mężem bardzo....Teraz troszkę psoci, ale jak później spojrzy się tymi swoimi ślepkami to...serce mięknie :D

kupke w domu zrobil tylko cztery razy!!!! Siusiu jeszcze sie zdarza...jak jestesmy w pracy :) ale i z tym jest coraz lepiej.....Przyzwyczail sie do zostawania w domu. Dostal duzo zabawek i gryzaczkow...a jak wracamy to caly czas mu poswiecamy :D

pozdawiam,

Ania[/list]
Aniuta77
0

Postprzez Aniuta77 » Pt sty 30, 2009 13:31

Witam ponownie,

chiałam poinformować, iż Słoneczko ma sie bardzo dobrze :lol: Niestety bardzo niszczy jak zostaje sam w domu, ale mam nadzieje, ze z tego wyrośnie.

Wczoraj mail zrobiony zabieg kastracji więc przez kilka dni bedzie obolały ale mam nadzieję, ze wszystko szybko wróci do normy :)

pozdrawiam
Aniuta77
0

Powrót do W nowym domu