FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Zaloguj  Zarejestruj  
Fundacja Niechciane i Zapomniane - SOS dla Zwierząt - Strona główna forum   

Koty do adopcji -> Dwie kotki poszukują jednego domu!

Tu znajdują się wszystkie mruczące futrzaki, które potzrebują pomocy i nowego domu.

Moderatorzy: katya, nata

Dwie kotki poszukują jednego domu!

Postprzez jola » So wrz 19, 2009 08:53

Szanowni Państwo,

Poszukuję domu dla dwóch kotek. Starsza Flo urodziła się 19.05.2007, a młodsza Eira urodziła się 23.04.2008. Flo jest wysterylizowana a Eira ma wyznaczony termin zabiegu na 30.09.2009. Są kotkami nie wychodzącymi. Muszę je oddać ponieważ ze względu zarówno na sytuację finansową jak również ze względu na stan zdrowia nie jestem w stanie się nimi zajmować. Dodatkowym problemem jest fakt, że urodziła mi się córka, co przy 25 metrowym mieszkaniu jest problemem. Jednocześnie bardzo mi zależy na znalezieniu dla nich odpowiedniego domu. Po pierwsze ktoś kto się zdecyduje musiałby wziąć je obydwie. Po drugie zależy mi na zabezpieczonych oknach. Po trzecie na absolutnym zdecydowaniu gdyż nie chcę aby się tułały. Być może wydam się Państwu osobą nieodpowiedzialną, ponieważ zdecydowałam się zaopiekować zwierzętami a teraz z nich rezygnuję, ale proszę mi wierzyć dla mnie ta sytuacja to jest również wielki dramat. Ja zdaję sobie sprawę, że moje koty nie mają zapewnionej odpowiedniej opieki u mnie. Wiem też, że w innym kochającym domu może być im lepiej. Chociaż pisząc to cały czas płaczę to wiem, że to jest jedyne wyjście. Dlatego proszę o zrozumienie i pomoc. Gdyby udało się znaleźć im dom przed terminem sterylizacji Eiry to oddając ją przekażę również bon na sterylizację oraz 120 zł które trzeba będzie dopłacić.

Z poważaniem Joanna Mrówczyńska
jola

Członek Fundacji

Postprzez jola » So wrz 19, 2009 09:03

Pani Joanno, pozwoliłam sobie wkleić Pani maila na nasze forum, być może przeczyta go ktoś zainteresowany adopcją. Dopiszę tylko, że w świecie, gdzie bezdomność kocia jest olbrzymia, trudno znaleźć dom dla jednego kota, Pani chce wydać dwa do jednego domu i jeszcze stawia określone warunki...Nie wiem, czy się uda ale życzę powodzenia!
jola

Członek Fundacji

Powrót do Koty do adopcji