FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Zaloguj  Zarejestruj  
Fundacja Niechciane i Zapomniane - SOS dla Zwierząt - Strona główna forum   

Psy do adopcji -> dziewiec miesiecy poniewierki

Tu znajdziesz psy fundacji i nie tylko, które poszukują nowych domów...

Moderatorzy: katya, nata

dziewiec miesiecy poniewierki

Postprzez halina » Pn kwi 27, 2009 11:33

Suczka , mieszaniec okolo 2 lat,dziewiec miesiecy temu znalazla sie na ulicy, ciagle przeganiana przez zlych ludz urodzila male.Udalo jej sie utrzymac przy zyciu tylko jedno dziecko.W oczach jej widac umeczenie trudami zycia i odpowiedzialnosc za potomka.Szukamy dla niej i jej 7 -miesiecznego szczeniaka dobrego domu, ktory pozwoliby suni zapomniec o dramatycznych przejsciach.
Sunia jest nieduza , o pieknej kremowo-zlotej masci,synek z umaszczenia podobny do niej.Pieski sa w Lodzi
Pieski sa teraz pod tymczasowa opieka,wysterylizowane,zaszczepione na nosowke,parwowiroze,wscieklizne i odrobaczone.
Telefon kontaktowy 606 46 82 97 lub 692 80 89 93[/code]
halina
0

Postprzez sukkubi » Pn kwi 27, 2009 11:35

czy istnieje możliwość załączenia jakichś zdjęć psiaków?
"Nikt tak nie docenia geniuszu zawartego w twoich słowach jak twój pies" - Christopher Morley
sukkubi

Członek Fundacji

Postprzez halina » Pn kwi 27, 2009 23:05

Ja pomagam posrednio.Dzisiaj otrzymam zdjecia pieskow i zamieszcze je.
Sama teraz zaadoptowalam druga sunie, bardzo podobna do tej , o ktorej napisalam.Pozdrawiam
halina
0

Postprzez halina » Wt kwi 28, 2009 22:22

Proszę mnie poinformować w jaki sposób moge zamieścic zdjecia tych piesków. Z góry dziękuje za odpowiedz ;)
halina
0

Postprzez halina » Wt kwi 28, 2009 22:42

Znajoma, ktora zainteresowala sie ta sunia i jej potomkiem,ktore zyly w smietniku przeslala mi kilka zdjec , pieski sa sliczne i nie sa duze.Sunia ma okolo 45 cm w klebie , synek jest wielkosci sredniego sznaucerka.Sa kremowej masci , czyste i czekaja na dobry dom.
Prosze o poinstruowanie mnie w jaki sposob moge zamiescic ich zdjecia na waszym forum.Nigdy wczesniej tego nie robilam.Udawalo mi sie zalatwiac adopcje wsrod znajomych ale to sie skonczylo.Pozdrawiam
halina
0

Postprzez sukkubi » Śr kwi 29, 2009 07:25

Najlepiej najpierw załóż konto np na fotosiku i tak wgraj z komputera posiadane zdjęcia. Do każdego wgranego zdjęcia będą kody, stanowiące linki - wybierz ten, który jest okreslony jako "miniaturka na forum (zdjęcie otworzy się w pełnym rozmiarze)" - czy jakoś tak - i po prostu wklej ten link do posta.
"Nikt tak nie docenia geniuszu zawartego w twoich słowach jak twój pies" - Christopher Morley
sukkubi

Członek Fundacji

Postprzez halina » Pt maja 01, 2009 11:57

Strasznie sie ciesze bo ta biedna wspaniala sunia wlasnie wczoraj tj 30.04.2009 roku trafila do bardzo dobrego domu.Trafila do ludzi kochajacych zwierzeta i bedzie tam miala wspaniale zycie.
Chcialabym znalezc domek dla jej synka , bardzo wesolego pieska pieknej kremowej masci.Tak jak juz pisalam ma okolo 7-8 miesiecy jest bardzo wesoly,pogodny , dogaduje sie z innymi pieskami .Wielkosc sredniego sznaucera.
Tel.kont.0 606 46 82 97 lub 0 692 80 89 93
Pozdrawiam :lol:
halina
0

Powrót do Psy do adopcji