Wczoraj, tj. 10 października mój wierny HUSKY uciekł na ponad 4 godziny w nieznanym kierunku....
Gdy już odeszła ode mnie wszelka nadzieja na zanlezienie swojego pupila całego i zdrowego, niespodziewwanie wyłonił się zza łuku w okolicy nigdy wcześniej mu nieznanej z nowym przyjacielem.
Aukcja ta dotyczy oewgo "przyjaciela" za sprawą którego ja i moja dziewczyna odchodziliśmy od zmysłów szukając naszego białego pieszczocha.
Fafik (tak go będę nazywał) jest stosunkowo małym, ważącym około 5 kg pieskiem.
Umaszczony jest na czarno, ma piękną białą krawatkę i cztery białe, nakrapiane skarpety
Strasznie "przytulny" i oddany, reaguje na dźwięk otwieranej lodówki
Po przyprowadzeniu go do domu doszliśmy do wniosku ,że piesek jest brudny i wychudzony, więc nie patrząc na zegarek, pomimo późnej pory pojechaliśmy do zwierzyńca i kupiliśmy fafikowi środek na odpchlenie (frontline) i tabletki na odrobaczenie.
Oddając go w dobre ręce nie mamy zamiaru odzyskiwać zainwestowanych w niego pieniędzy, po prostu żal nam się go zrobiło i postanowiliśmy go lekko stuningować.....
Na koniec apel:
JEŚLI UCIEKŁ CI PIESEK W OKOLICACH ULICY KOŚCIUSZKI/KILIŃSKIEGO ODEZWIJ SIĘ DO NAS.
lub
JEŚLI MASZ DORE SERCE I CHCESZ MAŁEGO PIESKA DO BLOKU TO PRZYJDŹ , ZOBACZ I ZAADOPTUJ FAFIKA.
DAŁEM OGŁOSZENIE O ZNALEZIONYM PIESKU DO PRASY CZĘSTOCHOWSKIEJ ALE NIESTETY BEZ ODZEWU
NIESTETY NASZ HUSKY ROBI SIĘ OBRZYDLIWIE ZAZDROSNY O FAFIKA I NIE MOŻEMY (CHOĆ BARDZO BYŚMY CHCIELI) GO ZATRZYMAĆ
FOTO NA ŻYCZENIE.
BEZPOŚREDNI KONTAKT W SPRAWIE PSA :
502-272-269 (KASIA)
lub
(34) 324 44 96 (DOMOWY)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
UWAGA: DZIŚ TJ. 13.10.2007 r. DOSZLIŚMY DO WNIOSKU ŻE SKORO TYMCZASOWO PIESEK U NAS MIESZKA TO WYPADA GO ZASZCZEPIĆ I IDZIEMY Z NIM DO VET-a W PONIEDZIAŁEK. DOSTANIE SZCZEPIONKĘ NA WŚIEKLIZNĘ I MIX NA POZOSTAŁE CHOROBY. CAŁA IMPREZA SZARPNIE NAS KOŁO 100zł ALE CÓŻ.....
REASUMUJĄC CZŁOWIEK O DOBRYM SERCU, KTÓRY DA MU DOM I UCZUCIE MA Z GŁOWY SZCZEPIENIA,ODROBACZANIE I ODPCHLANIE FAFIKA(!), NIE CHCEMY ZA TO ZWROTU PIENIĘDZY....
-------------------------------------------------------------------------------------
foto fafika:
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=255304097