FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Zaloguj  Zarejestruj  
Fundacja Niechciane i Zapomniane - SOS dla Zwierząt - Strona główna forum   

Psy do adopcji -> Gacuś, szukamy chociaż DT

Tu znajdziesz psy fundacji i nie tylko, które poszukują nowych domów...

Moderatorzy: katya, nata

Gacuś, szukamy chociaż DT

Postprzez sukkubi » Wt sie 17, 2010 07:52

Obrazek
Piesek ma prawdopodobnie około 2,5 miesiąca. Nie wiem czy wcześniej był u kogoś w domu, ale obserwując go jest takie prawdopodobieństwo. Jeśli już siusia to tylko na kartoniku, który mu kładziemy. Z "dwujeczką" nie ma problemu bo daje znać,że mu się chce( z reguły po jedzeniu) , wcześnie rano i późnym wieczorem. Co do samego pieska to będzie raczej duży piesek widać to po łapkach. Myślę, że bardziej będzie nadawał się na podwórko. Jak na szczenię w tym wieku jest żywo pointeresowany światem i wiecznie gotowy do zabawy. Buty troche go interesują, ale jeszcze nie pozbyłam się żadnej pary:)

Ogólnie jest pojętny, dość szybko się uczy. Pierwszą noc jak spał w zamknietym przedpokoju dość mocno popiskiwał, ale na tę chwilę nie ma problemu i spokojnie spędza noc. Wszystkolubny więc z jedzeniem też nie ma problemu.
Jedyne na co trzeba zwracać uwage to tak jak mówiłam jest kupkanie bo naprawde daje sygnały i lepiej pochować buty i inne ozdoby. U mnie nocuje w przedpokoju, w ciągu dnia też bywa, ale jeśli jest możliwość bawi się na podwórku z jednym z moich psów. Sama mam dwa psy ( jeden to kaukaz) więc na dłuższą metę nie moge go zatrzymać.

Obrazek
Obrazek

KONTAKT: kasia tel. 514340208
"Nikt tak nie docenia geniuszu zawartego w twoich słowach jak twój pies" - Christopher Morley
sukkubi

Członek Fundacji

Powrót do Psy do adopcji