FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Zaloguj  Zarejestruj  
Fundacja Niechciane i Zapomniane - SOS dla Zwierząt - Strona główna forum   

Galeria -> Greta - Safira dziś :)

Miejsce na pochwalenie się zdjęciami swoich podopiecznych i nie tylko...

Moderatorzy: katya, nata

Greta - Safira dziś :)

Postprzez czarnaolga1987 » N cze 15, 2008 20:22

Olga
czarnaolga1987
0

Postprzez moriaaa » N cze 15, 2008 20:42

Witamy Pańcię Gretuni vel Safirki!!!!
Cudnie niunia wygląda:)

Pisz co tam u Was?:)
"Nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem..."
moriaaa

Członek Fundacji

Postprzez katya » N cze 15, 2008 21:18

Prawdziwa psia Miss :lol:
Ale nie dość, że ładna, to jeszcze jaka mądra :!:
“Ofiarną i wytrwałą walkę z okrucieństwem wobec zwierząt uważam za walkę o godność, kulturę i wyższą cywilizację naszego społeczeństwa.” Maria Dąbrowska
katya

Członek Fundacji

Postprzez czarnaolga1987 » N cze 15, 2008 21:33

Co u Nas... Staramy się aktywnie spędzić czas. Zdjęcia są ze spacerków i wycieczek za miasto :) Sunia znalazła sobie swoją panciulkę i nie opuszcza jej na krok :D Nie wiem czy na którymś ze zdjęć widać różnice w kolorze Suni- otóż moja kochana psina uwielbia robić fikołki....Pierwsze co robi po wyjściu na dworek to jest bum i dachowanie, tylko tym razem zrobiła ''fikołka'' na czarnej ścieżce :lol:
Jest naprawdę zabawna a co najważniejsze bardzo oddana. Czasem nawet poleży przy mnie na łóżku :oops: chociaż chyba nie była tego nauczona i czuje się nieswojo, że jej na to pozwalam.
Myślę, że jest szczęśliwa z nami...
Olga
czarnaolga1987
0

Postprzez moriaaa » N cze 15, 2008 21:50

Jestem przekonana, że niunia jest z Wami szczęśliwa!:)
Nareszcie ma normalny, kochający dom :)
"Nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem..."
moriaaa

Członek Fundacji

Postprzez nata » N cze 15, 2008 23:24

oj olga :lol: muszę przyznać, że Safirka jeszcze jako Greta miała w oczach coś smutnego, niepewność o swój los. tutaj, na tych zdjęciach, to jest szczęście w najczystszej postaci :D wzruszyłam się :oops:
Nie dyskutuj z idiotą - najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
nata

Członek Fundacji

Postprzez czarnaolga1987 » Wt cze 17, 2008 09:49

Cieszę się, że do Was trafiłam i że mam Safirkę.
Przyznam się szczerze, że bałam się trochę tego jak będzie się zachowywać
chodzi mi tu o jej zaufanie do mojej osoby. Przecież tyle razy zmieniała miejsce pobytu. Teraz z dnia nadzień robi się coraz bardziej wylewna. Na początku nie chciała się podnieść z miejsca jak gdzieś wyszłam i wróciłam, merdała ogonem na leżąco, dziś wstaje i idzie do drzwi żeby się przytulić :D
Jest to bardzo przyjemne kiedy obserwuje się takie zmiany i coraz większe oddanie. Jest zazdrosna o inne psiaki i koty, ale na szczęście nie ma możliwości zrobienia sobie kolacji z któregoś :) Nawet kiedy zobaczyła tego ptaszka co go złapałam siedziała i pomrukiwała mi przy nodze. Nie dziwimy się takiego zachowania, bo może mieć obawy że znów jakieś inne zwierzę wkupi się w łaski jej nowej pani i wymieni ją na inne. Ale nie ma czego się obawiać, wszyscy zakochani są w Niej i tych wielkich szczerych ślepkach :D
Olga
czarnaolga1987
0

Postprzez nata » Śr cze 18, 2008 22:10

to co mówisz Olga przydałoby się za każdym razem przekazywać tym, którzy "tylko szczeniaczka", żeby "ułożyć od poczatku". gdyby nie takie myślenie, już tyle dorosłych potrzebujących psów miałoby domy... :(
Nie dyskutuj z idiotą - najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
nata

Członek Fundacji

Postprzez czarnaolga1987 » Pn cze 23, 2008 17:20

Daje link do nowego zdjęcia Safi. Była z nami pod namiotem.
To jest jej kolejna ciekawa minka :D

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c15 ... e66c4.html
Olga
czarnaolga1987
0

Powrót do Galeria