strasznie bym chciała wstawić fotki ale nie umiem nie jestem jeszcze na tym stopniu wtajemniczenia
sunie cudownie się zaklimatyzowały, idealne do domu. Już wiedzą co jest dobre i próbują się wspinać na kanapę choć narazie to dla nich mont everest.mają kilka zabawek ale zawsze chcą bawić się akurat tą samą, jeść z tej samej przegrudki w miseczce, pić razem wodę, śpią przytulone

gdy jedną trzymam na kolanach zawsze zerka co ta druga robi. ale to ma też swoje inne strony: wszystko robią podwójnie...

są baaardzo odważne, nie straszny im wielki kapeć czy jakaś torba, a nawet rower ( oponki mniam mniam, a wiosną się okaże, że dwa koła do wymiany hehe) chcą ćwiczyć na stepperze w tym celu wdrapują się na niego, pomagają mi posprzątać z kurzu wszystkie trudno dostępne zakamarki. w klateczce starają się zachować czystość, panele wolą przyozdobić, śpią pięknie w nocy i potrafią zostać same w domku w klateczce,. są idealne

przypominają ciut jamniki, ale tylko troszkę, choć jak tak dalej będą się ciągnęły za usiska to na pewno będą bardziej podobne:) jedna sunia jest żywsza, ciekawska okropnie, druga cały czas mogłaby przeleżeć na kolanach. kochają wszystko i wszystkich

nakręciłam im krótki filmik i pozwoliłam sobie wrzucić na YT. generalnie ciężko je nakręcić, poza tym jakoś tak ciemno mi wszystko wychodzi.
http://www.youtube.com/watch?v=9lgCWyyPvMM