FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Zaloguj  Zarejestruj  
Fundacja Niechciane i Zapomniane - SOS dla Zwierząt - Strona główna forum   

Wszystko o wszystkim -> jeśli nie schronisko to co???

Tematy nie związane z psiakami, posty z życia codziennego...

Moderatorzy: katya, nata

jeśli nie schronisko to co???

Postprzez justaczest » Wt kwi 12, 2011 13:39

WItam, mam poważny problem, 3 miesiące temu przygarnęliśmy psa, dosyć dużego, mieszańca prawdopodobnie owczarka z dobermanem. 2 tygodnie temu pies rzucił sie na mojego 5 letniego synka. Na szczescie skończyło sie tylko zadrapaniami i siniakami. Ale ja psa muszę sie pozbyć, bo nie wyobrażam sobie powtórki takiej sytuacji. Jednak do schroniska psa nie chcą przyjąć, bo mówią,że mają i tak już za duży stan. Co mam zrobić?? Nie mogę trzymać go u siebie, nie mogę oddać, nie chcę go usypiać bo on jest młody i świetnie nadaje się do pilnowania. Byłby idealny do pilnowania jakiejs fabryki lub zakładu. Podpowiedzcie mi co robic, proszę
justaczest
0

Postprzez pragmek » Wt kwi 26, 2011 16:33

może popytaj się znajomych itp, może ktoś bedzie miał jakiś pomysł gdzie psa można kumuś podsunąć do pilnowania, szkoda pieska
pragmek
0

Postprzez szantal » Cz kwi 28, 2011 13:02

Na pewno ktoś z dużym domem i ogrodem go przygarnie daj ogloszenie w necie :dogrun:
szantal
0

Postprzez krychu » Pt kwi 29, 2011 19:57

ludzie często szukają takich psów do pilnowania, jak sobie z nim nie dajesz rady to na pewno ktoś go weźmie jako stróża
krychu
0

Powrót do Wszystko o wszystkim