FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Zaloguj  Zarejestruj  
Fundacja Niechciane i Zapomniane - SOS dla Zwierząt - Strona główna forum   

Psy do adopcji -> JUŻAK - pies w typie pilnie!!(okolice Grodziska Maz.)

Tu znajdziesz psy fundacji i nie tylko, które poszukują nowych domów...

Moderatorzy: katya, nata

JUŻAK - pies w typie pilnie!!(okolice Grodziska Maz.)

Postprzez morgan77 » N sty 10, 2010 22:03

Przeklejam informację z forum molosy pl
http://www.forum.molosy.pl/showthread.php?t=17552

Od wczoraj w Książenicach k/Grodziska Mazowieckiego błąka się taki psiak
Pies śpi na dworzu (najprawdopobniej w lesie), a pogoda jaka jest każdy widzi...

Dzwoniłam po straż miejską w Grodzisku - po usilnych straniach przyjechali, zobaczyli psa, zadzwonili po hycla, który powiedział,że przy tych warunkach atmosferycznych będzie najwcześniej ... w poniedziałek.

TOZ z naszych okolic (w Milanówku) umywa ręce i każe mi dzwonić do straży miejskiej w Grodzisku. W ten sposób kółko się zamyka...

Ja oprócz nakarmienia psa nic więcej nie jestem w stanie zrobić. Ze względu na moje mało towarzyskie psy nie mogę go wziąć do siebie - nawet na noc.

Psiak wygląda na zadbanego (chociaz gruba sierść może robić mylne wrażenie) więc myślę,że błąka się od niedawna. Przy próbie podejścia do niego warczy - ale myślę,że tylko ostrzegawczo, nie ma zamiaru zrobić krzywdy.

Na razie koczuje u sąsiada, który nie ma na posesji ogrodzenia ale widać,ze bardzo mu zimno bo ciągle chodzi...

Czy ktoś może pomóc? Lub ma jakiś pomysł co jeszcze można dla psa zrobić?

Proszę o kontakt: 792-043-809

Nowe info o psie:
pies w typie juzaka. Czy ma tatuaz nie wiem - nie daje do siebie podejsc. Czy ma chip tez nie wiem (straz miejska tego nie sprawdzila).
Zorganizowalismy dla niego bude (miejmy nadzieje,ze zechce w niej zamieszkac), jest tez regularnie karmiony.
Pies jest wystraszony i nieufny ale nie agresywny. Na razie szukamy mu domu, chocby tymczasowego. Pozniej pies trafi niestety do schroniska...

PROSIMY O POMOC
Pozdrawiam
Justyna M.
morgan77
0

Powrót do Psy do adopcji