FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Zaloguj  Zarejestruj  
Fundacja Niechciane i Zapomniane - SOS dla Zwierząt - Strona główna forum   

W nowym domu -> Kapselek... DT stał się jego DS :) nie oddamy go!!

Tu znajdują się szczęśliwe zakończenia, psiaki którym się udało i odnalazły swojego człowieka...

Moderatorzy: katya, nata

Re: Kapselek... DT stał się jego DS :) nie oddamy go!!

Postprzez Edi » Śr sty 27, 2010 21:40

hehehe Ewelinko mialam troche wolnego a ze Rafi non stop remontuje cos w domu to nawet nie oplaca mi sie sprzatac :)
a Kapselek łobuzuje nauczył sie wołać misia który schowany jest w szafie bo akurat teraz ma ochote sie pobawic.Nie potrafie go nauczyć spania na swoim posłanku bo i tak w nocy do nas przychodzi :( ale mam nadzieje że Tusia podpowie mi co nie co jak sie spotkamy :) Martuchna zapraszam :D :D :D
[color=#0000FF]Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy,
możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty
[/color]
Edi

e-Wolontariusz

Postprzez Edi » Wt lut 02, 2010 19:05

pochwalimy się że ...... Kapselek oficjalnie jest już nasz!!!!!!!! :cheers: :cheers: :cheers: :cheers:
[/color]
Edi

e-Wolontariusz

Postprzez Edi » N mar 28, 2010 21:25

pokażemy się troszkę :)
leniuszkujemy:
Obrazek
czekamy na zabawki :
Obrazek
daj pospać :
Obrazek
marcheweczka mniam :
Obrazek
lulamy...z nudów
Obrazek
słuchamy uważnie :
Obrazek
a tak ładnie prosimy :
Obrazek
Obrazek
sam...Kapselek
Obrazek
Kapselek jest coraz mądrzejszy,stał się zazdrosny o Punie i bardzo jej broni przed "jajecznymi"dba o nią,wycałuje i wymyje zaspane oczka,lubi się bawić a zabaw w przeciąganie bądź bieganie za piłeczką może nie być końca! :) Na podwórku rządzi on ale w domu jest uległy Puni to ona jest "panią domu" :) Ja mogę mu grzebać w misce kiedy je i nic nie mówi-czego po takim psie ciężko się spodziewać!Nie boi się obcych a do panów w mundurkach(czyt.po roboczemu) podchodzi bez żadnego ale i z każdym się wita jak ze starym znajomym(chyba pozostałość przyjaźni z robotnikami ze straży).Ogólnie jest O.K. i nie żałujemy że Kapselek trafił do nas :) czasem patrząc na lulającego już "łobuziaka" zastanawiamy się co działo się z nim kiedy dostał swoją poranną "porcję" był wygłaskany, za Rafim zatrzasnęły się drzwi samochodu i odjeżdżał a mnie porywał wir pracy?Co wtedy robił?Czy oprócz nas i strażaka z mięsnego ktoś okazał mu choć kapkę zainteresowania?Czy potrafił się sam zabawić?Takie pytania krążą po głowie....Teraz merda ogonkiem z oczekiwaniem rzutu piłeczki którą pare minut temu położył mi na kolanach :) słodki jest i najważniejsze NASZ :thumright:
[/color]
Edi

e-Wolontariusz

Postprzez Edi » Wt lis 30, 2010 08:03

Z pozdrowieniami od Kapselka :dogrun:
http://www.youtube.com/watch?v=IjNy0bQVxPM
[/color]
Edi

e-Wolontariusz

Postprzez dorbed75 » Wt lis 30, 2010 10:00

:compress: Bajkowe to nowe wygrane życie Kapselka Kisielka.Fajnie się tulą te małe wariaty do siebie.Po co tej kruszynce kolczatka?Może lepsza będzie obróżka szczególnie na zimę w mrozy.Serdeczne pozdro a dla psiaczków drapanko po pleckach :P
Zbieram w sercu dobre uczynki jak pszczoły zbierają miód,bo czynić cuda dla innych to najpiękniejszy cud.
Bądź sobą!! Jest wystarczająco innych.
dorbed75

1

Postprzez Edi » Wt lis 30, 2010 10:33

dziekuje za miłe słowa a "tygryski" już wygłaskane i wydrapane :dogrun:
co do kolczatki,jak widać na pierwszych fotkach Kisielek spacerował w szelkach niestety raz że z nich już "wyrósł" a dwa nie było mocnych by go utrzymać :)
pozdrawiam
[/color]
Edi

e-Wolontariusz

Postprzez Tusia » Cz gru 02, 2010 20:37

Edytko serdecznie polecam zamiast kolczatki: kantar. Jest rewelacyjny i na pewno Wasz rozrabiaka nie będzie ciągnął. Pozdrawiam Was serdecznie :flower:
Tusia

5

Poprzednia strona

Powrót do W nowym domu