FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Zaloguj  Zarejestruj  
Fundacja Niechciane i Zapomniane - SOS dla Zwierząt - Strona główna forum   

Psy do adopcji -> Kochana, mała Suńka o niezwykłej urodzie;) Warszawa

Tu znajdziesz psy fundacji i nie tylko, które poszukują nowych domów...

Moderatorzy: katya, nata

Kochana, mała Suńka o niezwykłej urodzie;) Warszawa

Postprzez pidzej » N mar 16, 2008 09:44

Kopiuję z dogo, napisała Asik89:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104524

''Cześć. Jestem Sunia. Kiedyś trafiłam do schroniska, już nawet nie pamiętam jak i kiedy, bo to było tak dawno... Któregoś pięknego dnia pokochał mnie pewien człowiek. Zaadoptował mnie. Tam gdzie pojechałam była jeszcze jedna suczka, bardzo fajna. Piękne życie nie trwało długo... Mój Pan umarł, a my zostałyśmy same. To był Tartak. Dużo ludzi, ale nikt inny nas nie kochał. Zdecydowano, że trzeba się nas pozbyć. Obydwie trafiłyśmy do Azylu pod Psim Aniołem. Ja znałam tych ludzi i to miejsce, bo tu wcześniej byłam, ale Milka nie. Ona długo walczyła o życie, miała raka, niestety były też przerzuty mimo operacji... Nie udało się. Umarła. Kolejna śmierć w moim życiu.
Ze mną też nie było za dobrze. Okazało się, iż miałam nowotwór narządów rodnych. Jeździłam na chemię. Długo i dzielnie walczyli o moje życie. Dziś czuję się dobrze. Przytyłam, aż za bardzo. Trochę kiepsko z moją kondycją. Nie zawsze mam ochotę na spacerek. Mogę żyć z psami, aczkolwiek nie lubię natrętów. Ludzi uwielbiam, ale oni mnie nie... Jestem stara i "brzydka". Nie mam prawie zębów i mam wyłupiaste oczy. Miałam być ratlerkiem
Tak sobie myślę, po co ja wam to wszystko opowiadam. Przecież i tak mnie nikt nie pokocha...''

Sunia to moja ulubiona psica z Azylu pod Psim Aniołem (Warszawa-Falenica).Przez 3 lata nikt na nią nie zwrócił nawet uwagi a to taka cudowna psica! Gdy zobaczę ją w azylu i zawołam radośnie Sunieczkaaa to ta mała księżniczka przybiega szczęśliwa ze swojej kryjówki. Ah nikt mnie tak nie rozbraja jak ona,to jej spojrzenie i języczek,którym tak fajnie oblizuje pyszczek!

Kontakt:
500-493-942, mariolka.cudna@psianiol.org.pl

Uwaga 8)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

aktualne ogłoszenia Suni:

Jeśli ktoś ma inne pomysły, będę wdzięczna.
pidzej
0

Postprzez mulinka » Śr mar 19, 2008 16:27

i jeszcze wątek Sunieczki na miau:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=2937094#2937094
mulinka

5

Powrót do Psy do adopcji