FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Zaloguj  Zarejestruj  
Fundacja Niechciane i Zapomniane - SOS dla Zwierząt - Strona główna forum   

Koty do adopcji -> Kocie dzieci szukają domków - jak najszybciej!!!

Tu znajdują się wszystkie mruczące futrzaki, które potzrebują pomocy i nowego domu.

Moderatorzy: katya, nata

Kocie dzieci szukają domków - jak najszybciej!!!

Postprzez sukkubi » Cz paź 01, 2009 08:25

Dostałam maila o kolejnych trzech kociaczkach, które szukają domków, na początek wystarczą tymczasowe. Z jego treści wynika, że kotki są jeszcze chore, w trakcie leczenia więc szukamy domków, w których mogłyby odzyskać formę. Poniżej wiadomość i zdjęcie:

kotki to dwie dziewczynki i chlopiec były lub jeszcze są leczone na koci katar , swierzb w uszkach i dostały leki na odrobaczywienie narazie sa w przychodni w tesco na pojezierskiej " bernardyn " czy coś w tym stylu trzeba je jak najszybciej stamtad zabrać podobno znalezione zostaly w jakims parku ale nie wiem dokladnie

Obrazek
"Nikt tak nie docenia geniuszu zawartego w twoich słowach jak twój pies" - Christopher Morley
sukkubi

Członek Fundacji

Postprzez nata » Cz paź 01, 2009 10:41

cholera, u mnie pojawiły się dzisiaj IDENTYCZNE, tylko jeszcze mniejsze :( dzikusy, do złapania... nie no, tragedia po prostu...
nata

Członek Fundacji

Postprzez sukkubi » Cz paź 01, 2009 11:27

Kocia plaga...moi jeszcze niewyleczeni i niezaszczepieni, jak wydam Floyda i szczepnę Syda mogę brać ale na miejsce jednego przybywa od razu całe stado...armagedon...
"Nikt tak nie docenia geniuszu zawartego w twoich słowach jak twój pies" - Christopher Morley
sukkubi

Członek Fundacji

Postprzez nata » Cz paź 01, 2009 11:46

Obrazek
nata

Członek Fundacji

Postprzez sukkubi » Cz paź 15, 2009 10:27

Kurde, ma ktoś pomysł co z tymi kociakami zrobić? To się już koniczne robi w tej całej kociej tragedii... Koty są cały czas u weta w Tesco, podobno lekarze się już denerwują, dziewczyny, które znalazły maluchy tez nikogo nie znalazły, ja mam na dniach pewnie Misię brać więc odpadam HILFE
sukkubi

Członek Fundacji

Postprzez Asia & Daniel » Pt lis 06, 2009 18:31

Czy kociaki znalazły juz DT/DS?
Asia & Daniel

Wolontariusz

Powrót do Koty do adopcji