FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Zaloguj  Zarejestruj  
Fundacja Niechciane i Zapomniane - SOS dla Zwierząt - Strona główna forum   

W nowym domu -> kot zdjęty z drzewa - ma dom :)

Tu znajdują się szczęśliwe zakończenia, psiaki którym się udało i odnalazły swojego człowieka...

Moderatorzy: katya, nata

Postprzez mulinka » Śr kwi 11, 2007 22:14

może ktoś z sąsiadów go rozpozna, z psami jest łatwiej bo wychodzą na spacery, koty zazwyczaj nie...

szkoda, ze nie może zostać u Ciebie a jak on się zachowuje wobec Twoich kotów i psa ?
mulinka

5

Postprzez teqquila » N kwi 15, 2007 21:18

Kocurek Toresik ma sie coraz lepiej zostal juz zapoznany z piesem mym i sie go nie bal tak straznie omija go co prawda lukiem ale nie prycha z malą kotka zostal pokazany a ona sie go bala
nadal szuka domku jest taki kochaniutki rozkalada sie do pieszczota ale jak za duzo to miauczy by go zostawic w spokoju

ja bym bardzo chciala by zostal ale mieszkam z rodzicami a oni nie bardzo chca nastepnego kota !! choc babcie juz przekonal do siebie :)

ja go juz pokochala alw wiadomo rozum mowi co innego i serce co innego !!
teqquila

1

Postprzez mulinka » N kwi 15, 2007 21:24

a co z ogłoszeniami ?
warto go zamieścić na ale.gratka i na allegro, bo może go zobaczy właściciel

i jeszcze w Expressie Ilustrowanym i w Dzienniku Łódzkim są darmowe ogłoszenia - możesz napisać, że go znalazłaś i oddasz właścicielowi lub w dobre ręce
mulinka

5

Postprzez teqquila » N kwi 15, 2007 21:58

byl w dzienniku dwa razy nikt sie nie zglosil !! mam takie wrazenie ze ktos sie go pozbyl albo to wlasnie byli wlasciciele co umarli !! i kot zostal sam

ale dam tez gdzie indzien na allegro nie mam jak bo nie mam konta
jest tez w sklpach zoologicznych !! jutro maa wydrukje i porozwieszam ogloszenia
teqquila

1

Postprzez mulinka » N kwi 15, 2007 22:22

warto dać ogłoszenie do rubryki Cztery Łapy we wtorek, żeby ukazało się w środowym wydaniu Dziennika Łódzkiego, bo wtedy więcej osób kupuje gazetę z Gratką, a Express Ilustrowany najlepiej w piatkowym wydaniu z programem (czyli zadzwoń w czwartek)

noa ale zawsze jest prawdopodobieństwo, że to kot po zmarłych właścicielach, tak jak podejrzewasz

zgłoś znalezienie kota w schronisku, może ktoś go jednak szuka
mulinka

5

Postprzez teqquila » Pt kwi 20, 2007 19:47

Kot ma sie juz dobrze oczki juz ladne uszki juz tez coraz ladniejsze zadomowil sie ale niestety moje koty go nie pokochaly boja sie i jak sie widza 2 moje kotki zaczynaja miedzy soba prychac :( !! wiec nie moze zostac u mnie !! jest kochany przychodzi na kolana sie rozklada i mruczy !!
kotek sie przypomina :) ze szuka kochajacego domku
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
teqquila

1

Postprzez katya » Pt kwi 20, 2007 20:13

Piękny ten brunecik.
Jola i Nata miały by parkę :twisted:
“Ofiarną i wytrwałą walkę z okrucieństwem wobec zwierząt uważam za walkę o godność, kulturę i wyższą cywilizację naszego społeczeństwa.” Maria Dąbrowska
katya

Członek Fundacji

Postprzez nata » Pt kwi 20, 2007 21:24

no w sumie to męski odpowiednik Żaby :roll:
nata

Członek Fundacji

Postprzez teqquila » Śr kwi 25, 2007 21:12

Wiec sie przypominamy :) Strazak to prawdziwy lobuziak byl juz na wszystkich szafkach i polkach !! dzis postanowilam zostawi koty same i nie ingerowac ale Strazak rzucil sie na mlodsza ona sie strasznie wystraszyla wrzeszczala <pierwszy raz slyszalam > polecialy tez klacki wiec postanowilam jeszcze ich nie zostawiac sam na sam !1 moze za wczesnie chcialam ich zpoznac Uszka juz wyleczone jeszcze oczko troche ropieje
a teraz zdjecia :)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
teqquila

1

Postprzez netti » Śr kwi 25, 2007 21:14

pisałam do ciebie na gg,ale nie odpowiedziałas,mam dom dla kotka czarnego
netti

5

Postprzez mulinka » Śr kwi 25, 2007 21:35

kot jest coraz piękniejszy :)
koniecznie napisz do netti
mulinka

5

Postprzez teqquila » Cz kwi 26, 2007 20:19

netti ja nic nie dostalam :( dzis dzwonila jakas Pani i jutro sie umowila by obejrzec Strazaka czy to od Ciebie??PAni jest z Dabrowy
teqquila

1

Postprzez teqquila » Pt kwi 27, 2007 20:49

Wiec tak Strazak ma nowy domek!!!
Pani bardzo mila mloda pisze prace magisterska studiuje na uniwersytecie i pracuje !!wczesniej miala kota ze schroniska z marmurowej ale kotek byl chory mial wode w plucach i po 2 miesiacach leczenia odszedl za TM!!Sama wspomniala o zabezpieczeniu balkonu!!Do lecznicy Bernard bedzie chodziala z kotkiem !! pytala sie czy mial jakies szczepienia itp!! Przyszla z kocia torba ale jak to Strazak wylazl pomimo szelek i zabezpieczenia w torbie dotal koszyk moich dziewczyn umowilysmy sie ze podjade do niej ktoregos dnia i odbiore Pani zostawila na wymiane torbe !! Dostal swoj recznik ,miske i zabawki!!dzis bede dzwonila wieczorkiem zobaczyc jak sie Strazak ma!!Pani nie obawiala sie inpekcji Strazy dla zwierzat!! dokumenty adopcyje podpisala na i na tyle !!obiecala ze bedzie pisac co slychac a ja siedze i rycze piszac to <juz mi go brakuje>
teqquila

1

Postprzez katya » Pt kwi 27, 2007 21:02

No to powodzenia w nowym domu dla Strażaka :lol:
“Ofiarną i wytrwałą walkę z okrucieństwem wobec zwierząt uważam za walkę o godność, kulturę i wyższą cywilizację naszego społeczeństwa.” Maria Dąbrowska
katya

Członek Fundacji

Poprzednia strona

Powrót do W nowym domu