Liczba sztuk 5
Do końca: 12 dni
(pon 09 kwi 2007 20:20:35 CEST)
Powiadom znajomego
Dodaj do obserwowanych aukcji
Sprzedający artiryamaha (6)
Zadaj pytanie Sprzedającemu
Pokaż inne przedmioty Sprzedającego
Lokalizacja sławków
Koszt przesyłki pokrywa Kupujący
Licytuj
Twoja oferta
(nie mniej niż: 1,00 zł):
zł
Liczba sztuk:
Aukcja prywatna
W aukcji prywatnej mogą licytować tylko Użytkownicy zaproszeni przez Sprzedającego.
Poproś Sprzedającego o zgodę na udział w aukcji
Jak kupować?
1. Zarejestruj się.
2. Przeczytaj opis przedmiotu oraz informacje na temat transportu i płatności.
3. Przejrzyj opinie o Sprzedającym.
W okienku licytacji wpisz maksymalną kwotę, jaką zgadzasz się zapłacić za przedmiot.
Wpisz liczbę sztuk, jaką chcesz kupić.
Kliknij przycisk Licytuj.
Transport i płatność
Opcje transportu Formy płatności
Odbiór osobisty
Wpłata na konto bankowe (płatność z góry) Koszt wysyłki: brak danych
Poproś o udostępnienie Płatności Allegro Czym sa Płatności Allegro?
Opis
Rodowód Bez rodowodu
MAŁE KOTKI PERS-DACHOWIEC
ZOSTAŁ TYLKO JEDEN CZARNY RESZTA ZAREZERWOWANA co do okreslenia płci nie wiem za małe są jak zaczną widziec to dopiero sprawdze
NIE ZNAM JESZCZE PŁCI CZY TO KOT? CZY KOTKA? za małe są i nie chce ich denerwować:) ale są bardzo ładne i fajne:):):) Witam serdecznie mam do wydania w DOBRE ręce małe kotki mają na razie jeden dzień
1. łapką porusza uchwyt w szawce
2, chodzi koło głowy i mruczy łagodnie
OBYDWA SPOSOBY działają
Uwaga kotki rezerwujemy przez wstępną rezerwacjie tel 032-2931336 od 9-20 proszę o dzwonienie w tych godzinach i informacji że chodzi o kotki (KOTY) i udziałem w aukcji przez licytacjie, po informacji że można licytować bo mogą juz być kupione. Wtedy wiem iż kotek będzie miał nowy dom. Odbiór osobisty nie wysyłam pocztą:(!!! i cena to 1zł na szczęście i dobre chowanie.lub ile są warte:)sami ocenicie. Ja karmie kotki wiskasem i suchą karmą kitiket
Ojciec to pers sąsiadki:):) mam jeszcze jedną kotke i też jest kotna, ale młode będa puźniej, trudno określić.
DO WIADOMOŚĆI TYCH CO SĄDZĄ IŻ MĘCZE KOTKI nie używam ich do chandlu i nie wysterylizuje ich bo to nie fer a jak chcecie to sami się wysterylizujcie:) tyle
Pokaż zdjęcie w nowym oknie
Wybierz zdjęcie
Wyświetleń: 928
O nas
Prasa
Reklama
Oferty pracy
Program Partnerski
Usługi i narzędzia
Bezpieczeństwo
Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu