FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Zaloguj  Zarejestruj  
Fundacja Niechciane i Zapomniane - SOS dla Zwierząt - Strona główna forum   

Koty do adopcji -> KOTY

Tu znajdują się wszystkie mruczące futrzaki, które potzrebują pomocy i nowego domu.

Moderatorzy: katya, nata

KOTY

Postprzez iza26 » Wt lut 06, 2007 09:45

WITAM SZUKAM KOTKI DLA SYNA NAJLEPIEJ PERSA LUB MIESZANCA MIESZKAM W SWIETOKRZYSKIM JAK BY KTOS CHCIAL WYDAC TO BARDZO CHETNIE PRZYJME POZDRAWIAM IZA :(
iza26

2

Postprzez moriaaa » Wt lut 06, 2007 09:53

Iza czy możesz napisać o sobie coś więcej???
Czy gdyby znalazł się kot tutaj byłabyś w stanie przyejchać po futrzaka??
Ile lat ma syn?
Czy to koniecznie musi być kotka??
moriaaa

Członek Fundacji

Postprzez katya » Wt lut 06, 2007 12:05

A może być wysterylizowana?
“Ofiarną i wytrwałą walkę z okrucieństwem wobec zwierząt uważam za walkę o godność, kulturę i wyższą cywilizację naszego społeczeństwa.” Maria Dąbrowska
katya

Członek Fundacji

Postprzez iza26 » Wt lut 06, 2007 22:19

moriaaa napisał(a):Iza czy możesz napisać o sobie coś więcej???
Czy gdyby znalazł się kot tutaj byłabyś w stanie przyejchać po futrzaka??
Ile lat ma syn?
Czy to koniecznie musi być kotka??
szukam kotki najlepiej malej bo mam juz sznaucera i byla suka mala jak mialam kota persa i boje sie wziasc starego kota bo nie wiem jaka bedzie reakcja :( dzieci mam w wieku 6 i 4 lata i na prozbe syna mlodszego szukam kota tak wiele jest pieknych kotow ze serce mi sie kraja jak widze persy na takich stronach co za ludzie niszcza tak piekne koty :( moge odebrac kota jak to bedzie w miare blisko bo mieszkam w swietokrzyskim ?niechce kota bo mam zle wspomnienia z moim kotem mieszancem persa z meikontem i byl pod opieka mojego brata jak bylam za granica jest to przykra sytuacja gdysz gdy dojechalam na miejsce umarl mi tata za jakis czas z tego zamieszania wyszedl kot gdy przyjechalam szukalam go wszedzie znalazlam po 2 miesiacach w strasznym stanie doprowadzilam go do stanu w miare normalnego i znow uciekl dziecko niemoze sie pogodzic z tym faktem a mnie nie stac kupic nowego wiec szukam tak :( przepraszam za taki opis ale wiecej ktos bedzie wiedzial na moj temat i za bledy pozdrawiam iza
iza26

2

Postprzez netti » Śr lut 07, 2007 09:24

http://forum.miau.pl/viewforum.php?f=13

tu jest mnóstwo kotków do adopcji
netti

5

Postprzez katya » Śr lut 07, 2007 11:15

A ja nie widzę związku między tym, że kotek musi być mały, bo w domu jest pies.

Poza tym kotka też może zginąć. A jeśli kot jest wykastrowany, to nie będzie chodził na panienki.
“Ofiarną i wytrwałą walkę z okrucieństwem wobec zwierząt uważam za walkę o godność, kulturę i wyższą cywilizację naszego społeczeństwa.” Maria Dąbrowska
katya

Członek Fundacji

Powrót do Koty do adopcji