|
|
|
przez Edi » Śr lut 03, 2010 22:04
kwestia dogadania  powiedzialam ze to malamut/hasky sunia ok 1,5 roku na polecenie Kasi ma wypełnić ankiete...a decyzja należy i tak do Was  ja tylko zaproponowałam bo wiem że ogólnie tymczasów szukacie... a ja juz niestety nie mam mozliwości 
[color=#0000FF]Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty [/color]
-

Edi

-
przez Edyta » Cz lut 11, 2010 19:49
-
Edyta

-
przez Szafirek » Pt lut 12, 2010 09:55
o, jest cos o mnie;) to ja, Tymczasowiczka dla Lady. Dziewczyna jest bezpieczna, zadowolona i usmiechnieta. Troszke sie wprawdzie nudzi, bo nie jestem w stanie jej wybiegac na smyczy. Ale staram sie znalezc dla niej zawsze jakies towarzystwo do zabawy. W srode odwiedzila nas Diana, tez Husky, prawdopodobnie jej przyszla kolezanka i towarzysz do zabaw w nowym domu. Dziewczyny sie polubily i szalaly razem z dobre pol godziny. W sobote prawdopodobnie "rozwiazanie". Smutno mi na mysl, ze musimy sie rozstac, ale swiadomosc, ze bedzie miala wlasne podworko, gdzie bedzie biegac z Dianą caly dzien, jest pocieszajaca:]
-
Szafirek

-
przez jola » Pt lut 12, 2010 10:14
Szafirku, witamy! Myslę, że nie masz powodu do zmartwień. U nas jest dużo takich cudnych psiaków jak Lady i jeśli sunia pójdzie do domku a Ty wyrazisz chęć zaopiekowania się kolejnym psiakiem- zapraszamy!
-

jola

-
przez Szafirek » Pt lut 12, 2010 16:01
Witam Wszystkich i ciesze sie bardzo, ze moge pomoc. A Sunia jest cudowna!! Zakochalam sie w niej i to bedzie milosc chyba na cale zycie. Jak nowa Pani pozwoli, bede ja odwiedzac. Na poczatku wprawdzie mialam z nia niemale problemy, bo sie zapierala i nie chciala np. wrocic do domu..raz stalam z dobre pol godziny na dworzu, juz po polgodzinnym spacerze, bo dziewczyna nie chciala wejsc na klatke...ech, uparta dziewczyna. Ale po 2 dniach widze zmiany!!! Zaczela mi ufac, sama przychodzi i sie kladzie kolo mnie, chce byc miziana, juz nie ma problemow z powrotami ze spacerow. Serce rosnie!!! Ciezko bedzie sie rozstac...
-
Szafirek

-
przez Edi » Pt lut 12, 2010 16:15
Dziś z Szafirkiem wybrałysmy się na wspólny spacerek  niestety moja Punia przerażona ogromną posturą Lady uciekła od razu mi na ręce jak tylko Lady zaczeła ją zaczepiać łapką do zabawy  Kapselek natomiast skory był do zabawy tylko na początku jednak chyba Lady za bardzo naciskała Kapiego na zabawę aż chłopak zaczął się irytować  a oto efekty tu Lady zachęca Kapselka do zabawy  tu Kapselek zastanawia się o co pannie chodzi?   a to nasza Lady  ciężko sunie uchwycić ,jest tak żywiołowa ,tyle w niej pokładanej energii ehhh... nie rozumiem jej poprzednich"właścicieli"  ona jest taka koffana  
[color=#0000FF]Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty [/color]
-

Edi

-
przez katya » Pt lut 12, 2010 17:21
Witamy Szafirka  A Lady 
“Ofiarną i wytrwałą walkę z okrucieństwem wobec zwierząt uważam za walkę o godność, kulturę i wyższą cywilizację naszego społeczeństwa.” Maria Dąbrowska
-

katya

-
przez katya » N lut 14, 2010 12:30
Od wczoraj Lady jest w swoim nowym domku - u Magdy. Będzie towarzyszką spacerów i zabaw suczki husky Diany. Póki co, Lady jest jeszcze zestresowana - to już trzecia zmiana miejsca w dość krótkim okresie czasu. Trzymajcie kciuki, żeby wszystko było dobrze jeśli chodzi o relacje dziewczyn i aklimatyzację Lady w nowy miejscu. Podziękowania dla Szafirka za udzielenie DT - zostałaś rzucona na głęboką wodę, ale dałaś radę 
“Ofiarną i wytrwałą walkę z okrucieństwem wobec zwierząt uważam za walkę o godność, kulturę i wyższą cywilizację naszego społeczeństwa.” Maria Dąbrowska
-

katya

-
przez lullaby » Wt lut 16, 2010 00:05
Witam, z tej strony Magda, czyli obecna właścicielka Lady:) Po dwóch stresujących dniach, dziś dziewczyna już odetchnęła - załatwia się na dworze  , dużo biega z Dianą (zbieżnośc imion przypadkowa  ), chodzi na długie spacery na smyczy, a po tym wszystkim młuci kośc lub przypadkiem mojego buta  , ma pozytywny stosunek też do kota Wacka. Cóż mogę więcej napisac jest słodka i szybko zapamietuje "swoich: ludzi  Zdjęcia w załączniku. Pozdrawiam wszystkich wierzących w szczęśliwe zakończenia 
-
lullaby

-
przez katya » Wt lut 16, 2010 00:25
Poproszę foteczki na kasia@niechcianeizapomniane.org bo tutaj coś nie widzę załącznika ![Smile :]](http://www.niechcianeizapomniane.org/forum/images/smilies/icon_smile5.gif) Wstawię jej tutaj 
-

katya

-
przez lullaby » Wt lut 16, 2010 00:28
Ostatnio edytowano Wt lut 16, 2010 00:50 przez lullaby, łącznie edytowano 2 razy
-
lullaby

-
Powrót do W nowym domu
|
|
|