FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Zaloguj  Zarejestruj  
Fundacja Niechciane i Zapomniane - SOS dla Zwierząt - Strona główna forum   

W nowym domu -> Lady - cudowna sunia w typie husky / malamuta...

Tu znajdują się szczęśliwe zakończenia, psiaki którym się udało i odnalazły swojego człowieka...

Moderatorzy: katya, nata

Re: Lady - cudowna sunia w typie husky / malamuta...

Postprzez Edi » Śr lut 03, 2010 22:04

kwestia dogadania :)
powiedzialam ze to malamut/hasky sunia ok 1,5 roku
na polecenie Kasi ma wypełnić ankiete...a decyzja należy i tak do Was :) ja tylko zaproponowałam bo wiem że ogólnie tymczasów szukacie... a ja juz niestety nie mam mozliwości :(
[color=#0000FF]Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy,
możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty
[/color]
Edi

e-Wolontariusz

Postprzez jola » Cz lut 04, 2010 05:56

Dzięki wielkie, oby się udało :D
jola

Członek Fundacji

Postprzez Edyta » Cz lut 11, 2010 19:49

Fotki są niestety monotematyczne, ale niuńce tak posmakował gryzak, że świata poza nim nie widziała ;)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Edyta

Wolontariusz

Postprzez Szafirek » Pt lut 12, 2010 09:55

o, jest cos o mnie;) to ja, Tymczasowiczka dla Lady. Dziewczyna jest bezpieczna, zadowolona i usmiechnieta. Troszke sie wprawdzie nudzi, bo nie jestem w stanie jej wybiegac na smyczy. Ale staram sie znalezc dla niej zawsze jakies towarzystwo do zabawy. W srode odwiedzila nas Diana, tez Husky, prawdopodobnie jej przyszla kolezanka i towarzysz do zabaw w nowym domu. Dziewczyny sie polubily i szalaly razem z dobre pol godziny. W sobote prawdopodobnie "rozwiazanie". Smutno mi na mysl, ze musimy sie rozstac, ale swiadomosc, ze bedzie miala wlasne podworko, gdzie bedzie biegac z Dianą caly dzien, jest pocieszajaca:]
Szafirek
0

Postprzez jola » Pt lut 12, 2010 10:14

Szafirku, witamy!
Myslę, że nie masz powodu do zmartwień. U nas jest dużo takich cudnych psiaków jak Lady i jeśli sunia pójdzie do domku a Ty wyrazisz chęć zaopiekowania się kolejnym psiakiem- zapraszamy!
jola

Członek Fundacji

Postprzez Szafirek » Pt lut 12, 2010 16:01

Witam Wszystkich i ciesze sie bardzo, ze moge pomoc. A Sunia jest cudowna!! Zakochalam sie w niej i to bedzie milosc chyba na cale zycie. Jak nowa Pani pozwoli, bede ja odwiedzac. Na poczatku wprawdzie mialam z nia niemale problemy, bo sie zapierala i nie chciala np. wrocic do domu..raz stalam z dobre pol godziny na dworzu, juz po polgodzinnym spacerze, bo dziewczyna nie chciala wejsc na klatke...ech, uparta dziewczyna. Ale po 2 dniach widze zmiany!!! Zaczela mi ufac, sama przychodzi i sie kladzie kolo mnie, chce byc miziana, juz nie ma problemow z powrotami ze spacerow. Serce rosnie!!! Ciezko bedzie sie rozstac...
Szafirek
0

Postprzez Edi » Pt lut 12, 2010 16:15

Dziś z Szafirkiem wybrałysmy się na wspólny spacerek :)
niestety moja Punia przerażona ogromną posturą Lady uciekła od razu mi na ręce jak tylko Lady zaczeła ją zaczepiać łapką do zabawy :(
Kapselek natomiast skory był do zabawy tylko na początku jednak chyba Lady za bardzo naciskała Kapiego na zabawę aż chłopak zaczął się irytować :)
a oto efekty
tu Lady zachęca Kapselka do zabawy
Obrazek

tu Kapselek zastanawia się o co pannie chodzi?
Obrazek

Obrazek

a to nasza Lady :)
ciężko sunie uchwycić ,jest tak żywiołowa ,tyle w niej pokładanej energii ehhh... nie rozumiem jej poprzednich"właścicieli" :( ona jest taka koffana :)

Obrazek
[color=#0000FF]Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy,
możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty
[/color]
Edi

e-Wolontariusz

Postprzez katya » Pt lut 12, 2010 17:21

Witamy Szafirka :)
A Lady :lizak:
“Ofiarną i wytrwałą walkę z okrucieństwem wobec zwierząt uważam za walkę o godność, kulturę i wyższą cywilizację naszego społeczeństwa.” Maria Dąbrowska
katya

Członek Fundacji

Postprzez katya » N lut 14, 2010 12:30

Od wczoraj Lady jest w swoim nowym domku - u Magdy. Będzie towarzyszką spacerów i zabaw suczki husky Diany. Póki co, Lady jest jeszcze zestresowana - to już trzecia zmiana miejsca w dość krótkim okresie czasu. Trzymajcie kciuki, żeby wszystko było dobrze jeśli chodzi o relacje dziewczyn i aklimatyzację Lady w nowy miejscu.
Podziękowania dla Szafirka za udzielenie DT - zostałaś rzucona na głęboką wodę, ale dałaś radę :thumright:
“Ofiarną i wytrwałą walkę z okrucieństwem wobec zwierząt uważam za walkę o godność, kulturę i wyższą cywilizację naszego społeczeństwa.” Maria Dąbrowska
katya

Członek Fundacji

Postprzez Ewelajna ;-) » Pn lut 15, 2010 13:04

;-) I oby było już "i żyli długo i szczęśliwie" ;-)
Ewelajna ;-)

e-Wolontariusz

Postprzez lullaby » Wt lut 16, 2010 00:05

Witam, z tej strony Magda, czyli obecna właścicielka Lady:)
Po dwóch stresujących dniach, dziś dziewczyna już odetchnęła - załatwia się na dworze :cheers: , dużo biega z Dianą (zbieżnośc imion przypadkowa :D ), chodzi na długie spacery na smyczy, a po tym wszystkim młuci kośc lub przypadkiem mojego buta 8), ma pozytywny stosunek też do kota Wacka. Cóż mogę więcej napisac jest słodka i szybko zapamietuje "swoich: ludzi :lizak: Zdjęcia w załączniku. Pozdrawiam wszystkich wierzących w szczęśliwe zakończenia :wink:
lullaby

1

Postprzez katya » Wt lut 16, 2010 00:25

Poproszę foteczki na kasia@niechcianeizapomniane.org bo tutaj coś nie widzę załącznika :]
Wstawię jej tutaj :mrgreen:
katya

Członek Fundacji

Postprzez lullaby » Wt lut 16, 2010 00:28

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ostatnio edytowano Wt lut 16, 2010 00:50 przez lullaby, łącznie edytowano 2 razy
lullaby

1

Postprzez katya » Wt lut 16, 2010 00:36

Boskie laski :lizak: :mrgreen:
katya

Członek Fundacji

Postprzez jola » Wt lut 16, 2010 05:53

I jakie szczęśliwe... :D
jola

Członek Fundacji

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do W nowym domu