FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Zaloguj  Zarejestruj  
Fundacja Niechciane i Zapomniane - SOS dla Zwierząt - Strona główna forum   

Psy do adopcji -> MŁODA SUNIA OWCZAREK NIEMIECKI SZUKA DOMU

Tu znajdziesz psy fundacji i nie tylko, które poszukują nowych domów...

Moderatorzy: katya, nata

MŁODA SUNIA OWCZAREK NIEMIECKI SZUKA DOMU

Postprzez devil82 » N maja 31, 2009 07:09

Jakiś miesiąc temu po okolicy błąkała się młoda sunia rasy owczarek niemiecki. Psina zadbana i przesympatyczna. Jak czuje się bezpiecznie jest radosna i wiecznie skora do zabawy. Wszyscy się do niej przywiązujemy, ale niestety jeżeli nie znajdzie się nikt kto mógłby ją przygarnąć i zapewnić jej dach nad głową będziemy zmuszeni oddać ją do schroniska. Sunia jest śliczna i taka kochana, że robimy co możemy, aby znaleźć jej nowy dom.

mój nr gg: 3537733
e-mail: devil82@tlen.pl

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
devil82
0

Postprzez Ewelajna ;-) » N maja 31, 2009 12:00

Może jeszcze warto ją wrzucić na stronę schroniska do działu "zwierzęta znalezione". No na pewno nie można jej zostawić, i dobrze, że się nią zainteresowałeś, bo zdarza się, że zwierzaki błąkają się miesiącami... Jak słyszę o tym to mnie krew zalewa. No,a teraz idzie lato, jak nie pada deszcz to skąd taki psiak ma wziąć wodę?
Schronisko to zawsze ostateczność. Pisz, gdzie się da. Ja zawsze wysyłam maile do wszystkich fundacji, jakie znajdę w necie. Im więcej ogłoszeń, tym większe szanse.
Ewelajna ;-)

e-Wolontariusz

Postprzez devil82 » N maja 31, 2009 16:10

Znalazłam Dianie (bo na takie imię reaguje) dom :) Nawet będę obserwować jak rośnie o ile jeszcze rosnąć będzie ;)
devil82
0

Postprzez Ewelajna ;-) » N maja 31, 2009 20:02

Super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ewelajna ;-)

e-Wolontariusz

Powrót do Psy do adopcji