FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Zaloguj  Zarejestruj  
Fundacja Niechciane i Zapomniane - SOS dla Zwierząt - Strona główna forum   

Psy do adopcji -> Młody, duży mix ONka - mam 7 dni, potem schron!

Tu znajdziesz psy fundacji i nie tylko, które poszukują nowych domów...

Moderatorzy: katya, nata

Młody, duży mix ONka - mam 7 dni, potem schron!

Postprzez modliszka » So kwi 28, 2007 09:44

Był mroźny dzien... Błąkałem się ze swoją mamą po ulicy, nikt nie zwracał na nas uwagi, było mi zimno, byłem głodny. Moja mama miała dom, ale mnie tam nie wpuszczano, ja byłem niepotrzebny...
Aż pewnego razu zobaczyła mnie na tej ulicy ONA - zlitowała się nade mną i zabrała mnie do domu. Byłem taki szczęśliwy! Wreszcie było mi ciepło i brzuszek pełny miałem...

To było ponad rok temu. Teraz nie mogę juz u NIEJ mieszkać, nie chcą mnie już. ONA ma teraz dziecko, dla mnie nie ma miejsca...
I co ja teraz mam począć..? Mam 7 dni na znalezienie domu, potem prawdopodobnie pójdę do schroniska. Będę jednym z wielu podobnych psiaków, boję się tam iść. Pomóz mi znaleźc dom, proszę

================================================== ====

Beiss ma ok 1,5 roku. Wychowany w mieszkaniu, ale jest bardzo żywiołowy, pozostawiony sam w domu gryzie kapcie, smycz i tym podobne. Ma w sobie dużo energii, jest pewnie niewybiegany, stąd wylewa swoją na energię na domowe rzeczy. Łagodny dla ludzi, pieszczoch, taki duży dzieciak. Do psów ponoć też łagodny, ale do mojej Sonki sie wyrywał (niekoniecznie w celach zabawy ).
Powód oddania - urodziło się dziecko w domu...
Beiss mieszka teraz w małym pokoju, większość czasu właśnie tam spędza. Ma w sobie mnóstwo niespożytej energii. Reaguje na podstaowe komendy, jest silnym i pieknym psem.

Błagam, nie pozwólmy by trafił do schroniska

tel do mnie 0603 046 770

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
modliszka

2

Postprzez Nana » So kwi 28, 2007 11:07

śliczny! jest na owczarkach w potrzebie?
Nana

2

Postprzez modliszka » So kwi 28, 2007 19:02

niestety nie...
jest tylko na dogo (gdzie zero zainteresowania) i na allegro - tez podobnie...

wstepnie mam czas do 7 maja.

ale jego włascielka powiedziala ze gdyby miała pewnosc ze znajdzie dom za miesiac czy dwa - to jest w stanie go jeszcze trzymac tyle... ale ja jej nie dam gwarancji ze w miesiąc znajde mu dom :cry:
modliszka

2

Postprzez Nana » Wt maja 15, 2007 14:17

o ile to jeszcze aktualne:
http://www.owczarekwpotrzebie.com
w dziale 'kontakt' jest formularz kontaktowy, napisz prośbę o umieszczenie go na stronie, i dla pewności jeszcze tutaj:
http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=10587&PN=1&TPN=4
i na owczarek.pl możesz założyć mu wątek.
Nana

2

Powrót do Psy do adopcji