FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Zaloguj  Zarejestruj  
Fundacja Niechciane i Zapomniane - SOS dla Zwierząt - Strona główna forum   

W nowym domu -> mała Helcia, która czekała pod Manufakturą

Tu znajdują się szczęśliwe zakończenia, psiaki którym się udało i odnalazły swojego człowieka...

Moderatorzy: katya, nata

mała Helcia, która czekała pod Manufakturą

Postprzez nata » Cz lip 29, 2010 12:13

2 czerwca w godzinach popołudniowych pod kinem w Manufakturze stała mała łaciata sunia. Przyglądała się mijającym ją w pośpiechu ludziom, jakby zrezygnowana i pogodzona ze swoim losem. I ja ją minęłam, ale coś mnie tchnęło i wyszłam po nią z kina.

I tak Helcia znalazła się w fundacji. Jest małą radosną sunią, która bardzo lubi zainteresowanie swoją osobą :) Wygłupia się i przymila, by tylko zyskać czyjąś uwagę. Ładnie chodzi na smyczy, nie sprawia żadnych kłopotów wychowawczych. Lubi jazdę samochodem i toleruje inne zwierzęta. Będzie idealną towarzyszką tak dla domatora, jak i dla kogoś lubiącego ruch na świeżym powietrzu.

Helcia ma około 2 lat i jest wysterylizowana.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Nie dyskutuj z idiotą - najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
nata

Członek Fundacji

Postprzez nata » Pt lip 30, 2010 19:19

dzisiaj znaleźli się właściciele Helci. po dwóch miesiącach wróciła do domu... ma na imię Bibi :)
Nie dyskutuj z idiotą - najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
nata

Członek Fundacji

Postprzez curex » N kwi 17, 2011 19:48

to dobrze że właściciele się zgłosili, super wiadomość :) :dogrun:
curex
0

Postprzez buskat » Wt kwi 19, 2011 22:55

piesek po tych 2 miesiącach jak zobaczył znowu właścicieli to pewnie jak nowo narodzony :)
buskat
0

Postprzez jacekop » Śr maja 04, 2011 19:48

dobrze że właściciele nie przestali jej szukać, często się tak zdarza, że szukają ale bardzo krótko, a tutaj wszystko szczęśliwie się zakończyło :dogrun:
jacekop
0

Powrót do W nowym domu