FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Zaloguj  Zarejestruj  
Fundacja Niechciane i Zapomniane - SOS dla Zwierząt - Strona główna forum   

W nowym domu -> Mareczek zostaje u mnie! NIE ODDAM!!!!!!!!!!!!!!!

Tu znajdują się szczęśliwe zakończenia, psiaki którym się udało i odnalazły swojego człowieka...

Moderatorzy: katya, nata

Postprzez Tusia » So cze 27, 2009 23:17

Wystarczy trzymać je w budzie zamiast w łóżku :lol: :lol: :lol: U mnie się to sprawdza. Szczeniaki tylko mogą ze mną spać, po kilku tyg i tak mam ich serdecznie dosyć :wink:
Tusia

5

Postprzez Ewelajna ;-) » N cze 28, 2009 09:21

No gdyby Mareczek został u Ciebie... na pewno byłby najszczęśliwszym psem pod słońcem. A chłopak z tego co piszesz rzeczywiście jest bardzo mądry, a to co napisałaś przypomina mi bardzo mojego Blacka.
Ostatnio mnie zadziwił... jak tata zadzwonił, że przyjdzie, bo chciałaby wyjść z nim na spacerek. Blacki wskoczył na łóżko, zaczął merdać ogonkiem i patrzeć mi w oczy kręcąc główką. Nie wiem skąd wiedział o co chodzi? Musiał coś tam usłyszeć, choć ja powiedziałam tylko "Ok, to czekamy". Skończyłam rozmawiać i mówię "Co Blackusiu, chciałbyś z panem pójść na spacerek?", a ten skok na mnie, a później pod drzwi... zadzwonił domofon, a ten zaczął już swoje śpiewy. Wie też doskonale, gdzie co kładę i jak chce na przykład psie smakołyki siada pod szafką w kuchni, gdzie zawsze są schowane... jak chce się bawić siada i szczeka pod komodą w dużym pokoju, gdzie jest jego ulubiona zabawka - laserek (biega za czerwoną kropeczką):-) Jak chce na spacer... idzie do łazienki... (to nie wiem skąd się wzięło). A latem jak jest gorąco bardzo, kiedy pytam "Blackusiu chcesz do wanienki?" Leci pod łazienkę, a jak drzwi są otwarte sam wskakuje do wanny ;-) Wie też co to znaczy lasek, wiewiórka (widział to cudne zwierzątko raz czy dwa razy i na to hasło próbuje wchodzić na drzewo ;-), ptaszek, pancia, pan, Rafałek, Ewelinka, spacerek, smyczka, obróżka, "głodny", jeść, okienko ( uwielbia leżeć i sobie wyglądać), balkon, kocyk, rureczka, czekoladka ;-), nagroda, stój, ulica, zostaw... itd. ;-) Chyba jeszcze mogłabym sporo tego wymienić ;-)
A Mareczek jest super!! I już może niech się nikt nie znajduje ;-)
Ewelajna ;-)

e-Wolontariusz

Postprzez moriaaa » So lip 18, 2009 16:08

A poznałam wczoraj Mareczka Wspaniałego :P

Tylko fot nie zrobiliśmy, ale jak nie zapomnę to jutro się zjawię u Was po karmę, bom wczoraj zapomniała i cykniemy foty Mareczkowi i Glutom ;)

Tylko przypomnij mi ciotka rano na gg o aparacie....pliiiisssss.
"Nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem..."
moriaaa

Członek Fundacji

Postprzez Tusia » So lip 18, 2009 16:35

Wiem, wiem. Worki z karmą zawalają mi wejście do domu ;P A zdjątka by się przydały :D Przypomnę Ci jutro o aparacie na bank :wink:
Tusia

5

Postprzez moriaaa » Cz lip 23, 2009 17:45

Oto efekty odwiedzin Mareczka:)

Obrazek

Obrazek

Obrazek
"Nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem..."
moriaaa

Członek Fundacji

Postprzez Tusia » Wt sie 25, 2009 08:47

Nie łudźmy się dłużej. Mareczek ma swój dom i swoje dwie ,,pańcie'' które uwielbiają go nad życie. Ma dom gdzie może bawić się z innymi psami, spać w łóżku, być całowany po brzuszku i gdzie zawsze ktoś jest.
Zdaje mi się Olguniu że znalazłaś mu całkiem dobry domek :D
Przenieście Mareczka do szczęśliwych zakończeń.
Tusia

5

Postprzez moriaaa » Wt sie 25, 2009 10:07

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Wieeeeedziaaaałam ;D
moriaaa

Członek Fundacji

Postprzez Ewelajna ;-) » Wt sie 25, 2009 11:18

No to super!!! Żyjcie ze sobą długo i szczęśliwie!
Ewelajna ;-)

e-Wolontariusz

Postprzez Tusia » Śr sie 26, 2009 07:55

moriaaa napisał(a)::lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Wieeeeedziaaaałam ;D

Moje psy mają prawo do szczęścia ale ja też. Oddanie Mareczka byłoby zbyt bolesne. Gdyby się szybciej znalazł dom to pewnie bym dała radę. W końcu oddałam Stasia i Ursę (dwa wspaniałe i cudowne psy...).

Zresztą z kim bym spała gdyby nie mój Mareczek?
:lol: :lol: :lol:
Tusia

5

Postprzez sukkubi » Śr sie 26, 2009 10:41

Ja bym zrobiła to samo - Mareczek, choć widziałam go raz, to mój idol! Nawet Artur "nienawidzę psów" jest pod jego urokiem 8)
"Nikt tak nie docenia geniuszu zawartego w twoich słowach jak twój pies" - Christopher Morley
sukkubi

Członek Fundacji

Postprzez Olgu » Śr sie 26, 2009 10:44

Oj Tuśka
jak dobrze że Cię spotkałam :)
przecież w przeciwnym razie Mareczek albo nadal by mieszkał pod drzewem i bym go dokarmiała, albo już by nie żył ...
Dziękuję Dziękuję Dziękuję :flower:
Olgu

2

Postprzez Tusia » Pn sie 31, 2009 08:16

To psiak przesłodki po prostu. Olga wie że go całuję, mymlam, mizaim i miętoszę :lol: :lol: :lol:
Bez skojarzeń proszę...
Tusia

5

Postprzez Ewelajna ;-) » Pn sie 31, 2009 09:07

;-)
Ewelajna ;-)

e-Wolontariusz

Postprzez Tusia » Pn lut 01, 2010 22:37

Mareczek w wersji: ,,robal'':

Obrazek

Obrazek

Czego: