FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Zaloguj  Zarejestruj  
Fundacja Niechciane i Zapomniane - SOS dla Zwierząt - Strona główna forum   

Wszystko o wszystkim -> Międzynarodowe Targi Zoologiczne ZOOMARKET 2008

Tematy nie związane z psiakami, posty z życia codziennego...

Moderatorzy: katya, nata

Międzynarodowe Targi Zoologiczne ZOOMARKET 2008

Postprzez sukkubi » Pn sie 25, 2008 14:47

Hej, zastanawiam się czy ktoś od Was bedzie w stanie wziąć udział we wrześniu w W-wie w Międzynarodowych Targach Zoologicznych - tu link do programu http://www.zoomarket.ztw.pl/ ; m.in przewidziano debatę "Skończmy z bezdomnością ", Fundacja " Paluch" i " Cztery Łapy" - nie byłam nigdy na tego typu targach ale da się je chyba wykorzystać w promowaniu Fundacji i jej celów?
"Nikt tak nie docenia geniuszu zawartego w twoich słowach jak twój pies" - Christopher Morley
sukkubi

Członek Fundacji

Postprzez moriaaa » Pn wrz 08, 2008 08:48

Kalinko, fajny pomysł tylko chwilowo ze względu na mała kadrę fundacji i całą masę zajęć nie da rady wyrwać się do Wawy..a szkoda.

Każda z nas przed takim wyjazdem musi znaleźć "nianie" dla swoich psów, a nie jest to łatwe, żeby nie napisać, że w moim przypadku wręcz niemożliwe ;)
"Nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem..."
moriaaa

Członek Fundacji

Postprzez sukkubi » Pn wrz 08, 2008 10:02

No rozumiem...miałam się sama wybrać i porozrzucać trochę ulotek ale zapomniałam, że 13'tego na wesele idę i nie dam rady...

Czytałaś już mojego maila w sprawie DT?
"Nikt tak nie docenia geniuszu zawartego w twoich słowach jak twój pies" - Christopher Morley
sukkubi

Członek Fundacji

Postprzez moriaaa » Cz wrz 11, 2008 12:25

sukkubi napisał(a):
Czytałaś już mojego maila w sprawie DT?

Tak tak Kalinko, przepraszam, że nie odpisałam, ale teraz mam trochę zapierdziel :roll:

Wieczorkiem odpiszę ;)
"Nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem..."
moriaaa

Członek Fundacji

Postprzez sukkubi » Cz wrz 11, 2008 13:06

Spoko 8) I tak trzeba poczekać na kastrację Eosa, który broni sie przed tym jak może łapiąc zapalenie krtani, katar i inne odkładające zabieg dolegliwości :wink:
sukkubi

Członek Fundacji

Postprzez katya » Pt wrz 12, 2008 11:41

DT powiadasz :twisted: :twisted: :twisted:
“Ofiarną i wytrwałą walkę z okrucieństwem wobec zwierząt uważam za walkę o godność, kulturę i wyższą cywilizację naszego społeczeństwa.” Maria Dąbrowska
katya

Członek Fundacji

Postprzez sukkubi » Pt wrz 12, 2008 12:05

Powiadam powiadam :D Z kastracją czekam do października, później liczcie psy na moje siły (IV pietro, 35-37 metrów kwadratowych i jamnior na stanie). Co do podejścia - ostro studiuję wzmocnienie pozytywne i inne knigi, ucznia mam trudnego, wychodzi średnio ale postepy robimy :wink: Liczę na to, że za miesiąc będę gotowa!
sukkubi

Członek Fundacji

Postprzez easyrider » So paź 04, 2008 15:16

I jak wypadły te Targi? Było ciekawie?
easyrider

Powrót do Wszystko o wszystkim