FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Zaloguj  Zarejestruj  
Fundacja Niechciane i Zapomniane - SOS dla Zwierząt - Strona główna forum   

Tęczowy Most -> Mój pies zbliża się do tęczowego mostu

Psiaki, które za szybko odeszły...przekroczyły Tęczowy Most...

Moderatorzy: katya, nata

Re: Mój pies zbliża się do tęczowego mostu

Postprzez 83agunias » N cze 27, 2010 18:00

wierzę że nasze pociechy są gdzieś nad nami i szczęśliwie biegają wolne od jakichkolwiek chorób, razem bawią się i są radosne jak szczeniaczki, też mi bardzo brakuje mojej suni :cry: ale w nasze życie wpisane jest takie cierpienie i to nie jeden raz niestety, za każdym razem kiedy decydujemy się na psiego przyjaciela wiadomo, że pożyje krócej niż my :cry: najważniejsze , że dałyśmy im dużo miłości i szczęścia w ich krótkim życiu i że już nie cierpią. Moja Kimba cierpiała bardzo długo ale nie dawała po sobie nic poznać, przyzwyczaiła się że codziennie boli i tak żyła...nie miałam o tym zielonego pojęcia, a potem poruszyłam niebo i ziemię żeby jej pomóc ale było już za późno, leki zamiast pomóc zniszczyły jej wszystkie narządy w tydzień. Wyglądała strasznie i bardzo ją bolało, tym bardziej pragnę wierzyć, że nasze ukochane pieski są teraz wolne od cierpień i wszystkie razem żyją w zgodzie i niczego im do szczęścia nie brakuje.
83agunias

2

Postprzez magdalena maria » Pn lip 19, 2010 23:07

Właśnie mija rok jak odszedłeś... gdzie biegasz teraz, gdzie śpisz, czy możesz pysznie i do syta zjeść... tak sobie można tylko popytać... romantycznie powyobrażać... wiadomo przecież, że śmierć jest ostateczna, nie ma żadnego kontaktu z tymi, którzy odeszli. Jest tylko miejsce pod sosnami, miejsce ostatniego spoczynku, obok suni Eliot, między wami mały kwiczoł znaleziony bez życia na trawniku, to pierwsze miejsce do którego biegnę za każdym razem, gdy jestem na działce.... nic nie czuję, nic nie słyszę... są tylko wspomnienia....
jest mi po prostu bez Ciebie źle...
magdalena maria

2

Postprzez magdalena maria » Cz gru 09, 2010 20:28

Nie ma dnia, żebym o Tobie nie myślała. Stale tęsknię. Constans. Bez zmian. Tyle mi dałeś. Jak mogłabym zapomnieć?
magdalena maria

2

Postprzez magdalena maria » Cz gru 23, 2010 20:34

Trudno uwierzyć, że to będą już drugie Święta bez Ciebie... Wstawialiśmy dziś choinkę do stojaka z wodą, miałam wrażenie, że kręcisz się w pobliżu, że jesteś jakby z nami... Wiem, że to moje wspomnienia są wciąż na tyle silne i to oczywiście niemożliwe... Mój Psie, tyle innych zwierzaków kręci się po domu, a Ciebie tak brakuje...Twojej dostojnej psiej osoby...
magdalena maria

2

Postprzez magdalena maria » Wt lip 19, 2011 11:14

Dwa lata i dwa dni bez Ciebie... Mój Psie... Zawsze będę Cię nazywać Moim Psem... kocham Cię i to się nigdy nie zmieni.
magdalena maria

2

Poprzednia strona

Powrót do Tęczowy Most