FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Zaloguj  Zarejestruj  
Fundacja Niechciane i Zapomniane - SOS dla Zwierząt - Strona główna forum   

Galeria -> Moje zwierzaczki

Miejsce na pochwalenie się zdjęciami swoich podopiecznych i nie tylko...

Moderatorzy: katya, nata

Moje zwierzaczki

Postprzez jola » Cz lis 30, 2006 20:24

Obrazek

Obrazek
To jest Szkielecio,od kilku dni przyrodni brat Oskarka,czy też widzicie to uderzające podobieństwo? Szkieletek jest u mnie od roku,znalazłam go w stanie skrajnego wycieńczenia,leżał na śniegu,poddał się,nie miał już siły walczyć.Jest psiaczkiem po przejściach ale takie właśnie psy najbardziej pokazują swoją miłość,oddanie i przywiązanie. Szkielecio to taki kochany gamoń,ma długie pająkowate nogi i często się o nie potyka.

Obrazek

Obrazek
Przedstawiam Żabę.Jest kotką z odzysku tzn. też znalezioną.Żaba ma charakterek,dopiero od niedawna sama przychodzi i siada na kolanach,przedtem była nieufna,nie lubiła być przytulana.Najpiękniejsze w Żabie jest to, że bardzo,bardzo kocha Szkieletka,chodzi za nim jak cień,przytula się, ociera o niego,no a Szkielet jak to facet mający powodzenie ucieka przed jej adoracją.Ale widać,że oba zwierzaki bardzo się lubią.Żaba jest u mnie od półtora roku,jest kilkuletnią kotką.

Obrazek

Obrazek
I Zuzia, moja ukochana sunia,miała 13 lat,bardzo,bardzo mi jej brakuje.To są jej ostatnie zdjęcia.
jola

Członek Fundacji

Postprzez netti » Pt gru 01, 2006 09:35

udało mi sie znalezc dom podobnemu psiakowi jak Twoj.tylko miał uszka oklapnięte.ktos go wrzucił do smietnika.
netti

5

Postprzez jola » Pt gru 01, 2006 09:44

To psiak miał szczęście....Tyle bezdomnych zwierząt błąka się po ulicach.Kiedyś wydawało mi się,że jeśli zawiozę takiego znalezionego psa do schroniska to uratuję mu życie.Teraz już nie jestem tego taka pewna. Może jak będzie na to miejsce i czas opiszę kiedyś historię pewnego pieska,któremu chciałam uratować życie oddając go do schroniska.Niestety...
jola

Członek Fundacji

Postprzez netti » Pt gru 01, 2006 09:53

to normalne i mysle ,ze kazdy z nas kiedys tak myslał.w koncu schronisko,jak nazwa mówi ,ma byc schronieniem dla zwierząt ,a nie czyms zupełnie odwrotnym.niestety...
netti

5

Postprzez nata » Pn lut 19, 2007 23:12

mam dobre wieści. otóż Jadzia zakwalifikowała się do programu "Łabędziem być", podobnie jak Pirek. no i zobaczcie co z tego wyszło:

Jadzia PRZED

Obrazek

Jadzia W TRAKCIE

Obrazek

i uwaga... Jadzia PO... :/

Obrazek

jak widzicie to prawda co mówią o tych operacjach, że nie zawsze dają taki efekt, jaki byśmy chcieli :) Jadzi przybyło trochę, że tak powiem... męskich hormonów :)

a to reszta ekipy :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
(Jadzia husky)

Obrazek

Obrazek

no :)
nata

Członek Fundacji

Postprzez moriaaa » Wt lut 20, 2007 09:27

Pięknę czworonogi:) A Jadzka...no normalnie padłam, cudne fotki:) :) :)
Zaraz je zamienię na głownej w szczęśliwych zakończeniach. Cudnie laseczka wygląda..i te uchole;)
moriaaa

Członek Fundacji

Postprzez Niewiasta_21 » Wt lut 20, 2007 22:26

Boże,jak przypomne sobie Jadzie w schronie...zwinięta w kłębek,nawet nie miała ochoty podnosic łebka.W oczach ból i rozpacz....a teraz? Cud miód psina!!! Dziekujemy cioteczki za uratowanie Jadzi :-)
Niewiasta_21

3

Postprzez jola » Śr lut 21, 2007 19:05

Też się cieszę,że jest bezpieczna.Tak naprawdę ze schroniskowej Jadźki niewiele zostało,chyba tylko nieposkromiony apetyt.A poza tym to Jadzia w domu rządzi,obszczekuje strasznie obcych,warczy,jeśli coś jej się nie podoba,ustawiła sobie pozostałe zwierzaczki a one jej się podporządkowały,mnie i Natalię też chciała sobie ustawic ale cóż,nie wyszło.Taka mała biedna Jadzia...Babulina
jola

Członek Fundacji

Postprzez mulinka » N mar 04, 2007 02:19

cudne macie zwierzaki :)
Jadzia przeszła niesłychaną metamorfozę pod wpływem waszej troskliwej miłości a kotka Żaba wygląda jak nasza Kicia
mulinka

5

Postprzez nata » N mar 04, 2007 13:57

:D dziękujemy
nata

Członek Fundacji

Postprzez Martulinna » Pn maja 07, 2007 18:10

Zwierzaki u Natuśki i Cioci Jolci mają BARZO dobrze!Są kochane i piękne:*(i zwierzaki i dziewczyny)
Martulinna
Martulinna
0

Postprzez jola » Śr maja 09, 2007 18:54

Marta,przyznaj się,coś potrzebujesz ode mnie?
jola

Członek Fundacji

Postprzez Martulinna » Cz maja 10, 2007 17:12

:P Ciociu nic nie potrzebuje:P a moge......;P

zarcik:)

Lubie te zwierzaki:P
Martulinna
Martulinna
0

Postprzez FunkyPrincessa » Śr sie 01, 2007 22:32

Fajny kiciuś...mam podobnego...zapaewne z niego wielki pieszczoch....mój nie ume zasnąć jak nie mam kogoś w pobliżu :P :P
Zwierzęta potrzebują więcej miłości niz ludzie!!
Obrazek
Obrazek
FunkyPrincessa

1

Postprzez Pauliśkaa » Wt sie 14, 2007 21:57

Śliczne stworzonka! Mają szczęście że są w ciepłym domku i mają kochaną panią :lol:
Każdy przyjaciel zasługuje na miłość i poświecenie- Pies nim jest więc kochaj go bezwzględnie!
<33
Pauliśkaa

1

Powrót do Galeria