FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Zaloguj  Zarejestruj  
Fundacja Niechciane i Zapomniane - SOS dla Zwierząt - Strona główna forum   

W nowym domu -> Nasza Kochana Lolusia :)

Tu znajdują się szczęśliwe zakończenia, psiaki którym się udało i odnalazły swojego człowieka...

Moderatorzy: katya, nata

Nasza Kochana Lolusia :)

Postprzez mimi113 » Cz lip 28, 2011 19:43

Zaadoptowaliśmy Lolusie w marcu tego roku to był drugi najlepszy dzień jaki mieliśmy :D Pierwszy był 3 lata temu kiedy ze schroniska wzięliśmy Karisia no i ten w którym wzięliśmy Lolusie :) Jak tylko zobaczyłam ją na zdjęciach fundacji od razu krzyknęłam do męża, że to jest piesek, którego baaardzo chcę. Już od dawna myśleliśmy żeby dla Naszego Karisia wziąć koleżankę,żeby miał z kim ganiać po podwórku. Na pierwszą wizytę jechałam z Karim pociągiem ( z Katowic do Łodzi) podroż była długa ale warta tego wszystkiego. Byłam szczęśliwa kiedy Nasze pieski się razem na tym spotkaniu bawiły :) Tydzień później razem z mężem jechaliśmy po Lolitkę. Jest przecudna, ma świetny charakter i bardzo lubi pieszczoty i wszystkim rozdaje buziaczki :D Z Karim bawi się śpią w ciągu dnia razem na posłaniu. Teraz Nasza rodzinka jest w komplecie. Dzieciaki uwielbiają ich. A pieski podzieliły się obowiązkami Kari pilnuje naszego starszego syna Maciusia a Lola młodszego Aleksa. Reaguje na każdy jego ruch i wszędzie za nim chodzi. :) A mój mąż mówi,że to jest jego Kochana córcia :)
mimi113
0

Postprzez mimi113 » Cz lip 28, 2011 20:13

mimi113
0

Powrót do W nowym domu