FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Zaloguj  Zarejestruj  
Fundacja Niechciane i Zapomniane - SOS dla Zwierząt - Strona główna forum   

Zwierzęta zaginione -> NIE TRAĆCIE NADZIEJI - UWIERZCIE !!!

Zaginęło Ci zwierzę, wpisz się, może to pomoże Ci je odnaleźć...

Moderatorzy: katya, nata

NIE TRAĆCIE NADZIEJI - UWIERZCIE !!!

Postprzez lalunia84 » N lut 24, 2008 01:05

Witam ponownie. Zamieściłam posta na temat mojego zaginionego psa. Teraz go zmieniam.
Poszukiwałam mojej Syberianki Aksy. Piesek się odnalazł!!! Przyszła pod dom po 4 dniach samotności.Było deszczowo, zimno i bardzo wietrznie. Wróciła bez szelek i smyczy, lekko głodna (co świadczy o tym, że psy, gdy są zdane tylko na siebie są bardzo zaradne!!!)
Kochani jeżeli zagubiliście pieska - UWIERZCIE, że się odnajdzie. Ja płakałam każdego dnia za moją zgubą. Umieściliśmy ogłoszenia w radiu, internecie, na słupach. Przeszukiwaliuśmy lasy, jeździliśmy po wioskach i pytaliśmy ludzi. Nikt nic nie wiedział... Bezradność nas pożerała. Teraz cieszę się i płaczę, ale ze szczęścia!!!
Jeżeli komuś z Was zaginie ukochany przyjaciel nie traćcie WIARY !!!

Pozdrawiam Przeszczęśliwa Właścicielka AKSY :P
lalunia84
0

Postprzez jola » N lut 24, 2008 10:45

Bardzo się cieszę i dodam tylko,że sama wiara cudu nie uczyni, trzeba zmobilizować wszystkie siły, wszystkich znajomych,poruszyć niebo i ziemię,wtedy szanse na odnalezienie zaginionego zwierzaka są o wiele większe.Nie liczcie za bardzo na to,że pies sam wróci,takie przypadki zdarzają się naprawdę rzadko...
jola

Członek Fundacji

Powrót do Zwierzęta zaginione