FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Zaloguj  Zarejestruj  
Fundacja Niechciane i Zapomniane - SOS dla Zwierząt - Strona główna forum   

Koty do adopcji -> ŁÓDŹ - 5 kociaków po kk, bez pomocy ludzi czeka je śmierć!

Tu znajdują się wszystkie mruczące futrzaki, które potzrebują pomocy i nowego domu.

Moderatorzy: katya, nata

ŁÓDŹ - 5 kociaków po kk, bez pomocy ludzi czeka je śmierć!

Postprzez ruru » Wt cze 24, 2008 12:15

Przeklejam wątek z miau, bo sprawa bardzo pilna, moze jest jakaś szansa....
tutaj bannerek prowadzący do głównego wątku na miau:
Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/k41j][IMG]http://images29.fotosik.pl/235/94c5a51c5d28b3d3.jpg[/IMG][/url]

Na Retkini mieszkają z mamą 4 śliczne 3 miesięczne kociaki. Płeć nieznana a kolory to, dwa są złociste cętkowane jeden szary cętkowany i jeden calutki czarny.
Kociaki przebyły kk i mają widoczne zmiany w oczkach, jakoś udało się je wyleczyć. Teraz są zdrowe, wesołe i rozbiegane. Mieszkają na przyblokowej działce, dobrzy ludzie je dokarmiają, ale czas je zabrać z tego miejsca.
Nie wszyscy są im przychylni, ponoć były przypadki otruć kociaków.

Kociaki sa ślepe po kk, widzą na 30 %, ale są teraz w świetnej formie.
Dostaja super jedzonko wiec rozwijają sie b. dobrze!

DowgarHill napisał(a):Oto fotki tych ślicznych Kociaków! Okazuje się, że jest ich nie czworo a piątka.
Ten 5 jest bardzo płochliwy i bardziej delikatny od reszty rodzeństwa!
Płeć jak pisałem wcześniej, nieznana.
Na fotkach będzie widać skutki choroby, oczka są uszkodzonw, ale objawów już nie ma, noski suche!
Domki tymczasowe zapraszam , zaopiekujcie sie maluchami, ja już nie mam żadnej możliwości :( Zakociłem sie nawet na działce.

Obrazek
Obrazek
..tutaj z mamą.
Obrazek
Obrazek
...a tutaj widać uszkodzone oczka!

Pzdr
Renek

i z ostatniej chwili:
DowgarHill napisał(a):Dwa kociaki są w lecznicy SOWA, są szczepione i odrobaczane.
Za dwa dni jak nie znajdą się domki wrócą niedowidzące pod blok, gdzie nie maja żadnych szans na przetrwanie.
Szukamy domków tymczasowych lub stałych.
kociaki sa ufne i przyjacielsko nastawione do ludzi
Renek
Obrazek
ruru

3

Postprzez Kociara » Wt cze 24, 2008 15:28

Żal takich kociaków kk to koci katar??? chciałą bym przygarnąć takiego kociaka ale niestety mama sie nie zgadza jeszcze z nią porozmawiam. Ktoś sprawdzał jak zachowują się w mieszkaniu??? to bardzo istotna sprawa jeśli są spokojne to ludzie o wiele chętniej spojrzą na ofertę...czasem tylko się zastanawiam czy takie kotki nie powuinny być usypiane skoro nie będą już wiodły normalnego życia...widzenie w 30% dla kota musi być koszmarem...:(
Bajkowy świat zaczyna się tam, gdzie dotykamy nieba i czujemy miłość...
Kociara

2

Postprzez DowgarHill » Wt cze 24, 2008 16:39

Tak, kk to koci katar! One są przepiękne i dość ufne, ponoć w lecznicy były bardzo grzeczne i pozwalaja się już brać na ręce i myziać.
Pomózcie im!
Renek
DowgarHill
0

Postprzez Kociara » Wt cze 24, 2008 19:30

Aż człowieka serce boli jak patrzy na takie ślicznotki bez domów:(
Jak znam podwórka to jeśli nie znajdą szybko domów padną ofiarą samochodów...bądź psów:( Ach musze porozmawiać ze znajomymi kocirzami... nikt jeszcze sie nie zgłosił???
Kociara

2

Postprzez Kociara » Wt cze 24, 2008 19:51

Postaram sie pomóc jak tylko będę mogła rusze do boju swoje miasto a sama też pogadam z mamą w wakacje wyjeżdżam ale kociak mógłby podróżować z nami wiem jakie są dzikie kociaki i mam do nich więcej przekonania niż do tych udomowionych:* Też pomagam kociakom zza mojego bloku:)
Kociara

2

Powrót do Koty do adopcji