FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Zaloguj  Zarejestruj  
Fundacja Niechciane i Zapomniane - SOS dla Zwierząt - Strona główna forum   

Psy do adopcji -> Oddam w dobre ręce 4 śliczne pieski po mamie Husky.

Tu znajdziesz psy fundacji i nie tylko, które poszukują nowych domów...

Moderatorzy: katya, nata

Oddam w dobre ręce 4 śliczne pieski po mamie Husky.

Postprzez A$iulka » So lis 21, 2009 13:00

Mam do oddania dwie sunie i dwa piękne pieski po mamie Husky. Każdy ma inny, niepowtarzalny charakter :) Zdjęć maluchów nie mam, na zdjęciu niżej ich mama :) Jestem z Łodzi, jeżeli ktoś będzie zainteresowany proszę o kontakt pod nr 503-322-360 lub 726-064-220 gg: 11958659 mail (ponieważ ten, który jest podany tutaj już nie istnieje) Ksz_ksz@onet.pl
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Nieważne czy rasowy czy nie... Ważne by był oddany i kochany:) Lecz większość ludzi ocenia po wyglądzie... CHAPS, KUBA[*][*][*][*]
A$iulka

2

Postprzez nata » So lis 21, 2009 13:27

gdzie są zdjęcia szczeniaków i w jaki sposób doszło do tego, że suka je urodziła?
nata

Członek Fundacji

Postprzez A$iulka » So lis 21, 2009 15:06

Zdjęcia małych będą później, bądź jutro :) Sunia teraz będzie sterylizowana, więc nie będzie miała już nigdy małych. To jej pierwsze i ostatnie szczeniaki.
Nieważne czy rasowy czy nie... Ważne by był oddany i kochany:) Lecz większość ludzi ocenia po wyglądzie... CHAPS, KUBA[*][*][*][*]
A$iulka

2

Postprzez nata » So lis 21, 2009 22:17

popieram, ale dlaczego zdarzył się ten pierwszy (i ostatni?) raz?
nata

Członek Fundacji

Postprzez A$iulka » Pn lis 23, 2009 23:28

No ja słyszałam, ze sunia powinna mieć chociaż raz małe... Nie wiem czy to prawda ale wiem, ze nie pozwolę, żeby miała jeszcze kiedykolwiek małe. To był pierwszy i ostatni raz ;)
A$iulka

2

Postprzez nata » Wt lis 24, 2009 00:02

Asiulka, jeśli Twoja suka została celowo dopuszczona, to u nas szczeniaków ogłaszać nie możesz. mit o konieczności urodzenia chociaż jednego miotu został stworzony na potrzeby zarabiania na szczeniakach, czyli krótko mówiąc wspierania pseudohodowli. na naszych stronach jest wystarczająco dużo informacji na ten temat, by wiedzieć, że nie akceptujemy takich rzeczy.
nata

Członek Fundacji

Postprzez A$iulka » Śr lis 25, 2009 09:51

Oczywiście, że nie celowo! Dlaczego miałabym celowo ją dopuszczać, jeżeli jest tyle potrzebujących piesków? po prostu wszedł do nas jakiś pies przez siatkę do jej zagrody, nawet nie wiemy kiedy to się stało... Wiem, ze w sumie to moja wina ale to się już nie powtórzy bo moja mama dzisiaj pojechała rozmawiać z taką Panią o sterylizacji.
A$iulka

2

Postprzez A$iulka » Śr lis 25, 2009 09:57

Obrazek
Mam narazie tylko jedno takie zdjęcie bo telefon mi się coś popsuł i nie chce się reszta zgrać :/

Właśnie się dowiedziałam, zę sunie będzie sterylizowana w przyszły wtorek bądź środę ;)
A$iulka

2

Postprzez A$iulka » Cz lis 26, 2009 23:08

Zdjęcia małych ;)

Sunia :)
Obrazek
Obrazek

Piesek :)
Obrazek

Wszystkie cztery jak śpią z moim tatą na łóżku ;)
Obrazek

Obrazek
i tu są na zmianę: piesek, sunia, piesek, sunia. Proszę bardzo. ;)
A$iulka

2

Postprzez A$iulka » Pn lis 30, 2009 17:49

Moja Kiarunia już wysterylizowana :) dzisiaj na 9 ją zawieźliśmy, o 14 odebraliśmy. Nie może nic jeść i pić do jutra, teraz leży w ciepełku i śpi sobie grzecznie :) a czarną sunię już wydałam, czyli jeszcze 3 psiaki są :)
A$iulka

2

Powrót do Psy do adopcji