FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Zaloguj  Zarejestruj  
Fundacja Niechciane i Zapomniane - SOS dla Zwierząt - Strona główna forum   

W nowym domu -> Piękny, młody, głuchy-przywiązany do płotu amstaff...

Tu znajdują się szczęśliwe zakończenia, psiaki którym się udało i odnalazły swojego człowieka...

Moderatorzy: katya, nata

Postprzez katya » Cz sie 28, 2008 14:52

Mr. Staś jest już wykastrowany i czeka na dom :!:
“Ofiarną i wytrwałą walkę z okrucieństwem wobec zwierząt uważam za walkę o godność, kulturę i wyższą cywilizację naszego społeczeństwa.” Maria Dąbrowska
katya

Członek Fundacji

Postprzez Tusia » So sie 30, 2008 21:35

Staś w sobotę za tydzień jedzie do nowego domku w Wodzisławiu Śląskim :D :D :D [/u]
Tusia

5

Postprzez moriaaa » So sie 30, 2008 21:55

Tusia napisał(a):Staś w sobotę za tydzień jedzie do nowego domku w Wodzisławiu Śląskim :D :D :D [/u]

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
"Nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem..."
moriaaa

Członek Fundacji

Postprzez Tusia » So sie 30, 2008 21:59

moriaaa napisał(a):
Tusia napisał(a):Staś w sobotę za tydzień jedzie do nowego domku w Wodzisławiu Śląskim :D :D :D [/u]

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

:?: :?: :?:
Tusia

5

Postprzez moriaaa » So sie 30, 2008 22:04

Że tak błyskawicznie cioteczko :)
"Nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem..."
moriaaa

Członek Fundacji

Postprzez Tusia » So sie 30, 2008 23:41

Kaju jak tylko Kasia zrobiła allegro telefon się rozdzwonił. Musiałam wybierać między dwoma naprawdę dobrymi domkami a bardzo nie lubię odmawiać sensownym osobom ( i w tym miejscu przepraszam p Agnieszkę z Opola). A chętnych było znacznie więcej :lol:
Staś jedzie do przesympatycznej pani z Wodzisławia i mam nadzieję że wszystko będzie ok :D
Więc kojec przyda się na następną bidę bo Staś to już chyba tam nie zamieszka :wink:
Tusia

5

Postprzez WILANDRA » Wt wrz 02, 2008 14:18

Tęsknię do Stasia, chociaż jeszcze ze mną nie był ani razu. Znam go ze zdjęć i opowiadań Tusieńki :D ZAKOCHAŁAM SIĘ W NIM! Jak ja doczekam do soboty???
WILANDRA

2

Postprzez moriaaa » Wt wrz 02, 2008 19:48

WILANDRA napisał(a):Tęsknię do Stasia, chociaż jeszcze ze mną nie był ani razu. Znam go ze zdjęć i opowiadań Tusieńki :D ZAKOCHAŁAM SIĘ W NIM! Jak ja doczekam do soboty???

Ojjj...witamy na forum przyszła Pańcię Stasia!!!! :jupi:
moriaaa

Członek Fundacji

Postprzez WILANDRA » Wt wrz 02, 2008 20:26

tak tak, to ja :rotfl: dzika z radości i tylko nie mogę się doczekać do soboty.... już schudłam prawie pół kilo!!! prawdziwa psia tęsknota :D już mam dla Stasieńka piękną wyprawkę i tylko Psiaczka mi brakuje...
WILANDRA

2

Postprzez katya » Wt wrz 02, 2008 20:41

Sobota już niedługo :lol:
Mam nadzieję, że Marta Cię uprzedzała, że bullowate są strasznie niebezpieczne, ponieważ mogą zalizać na śmierć :twisted:
“Ofiarną i wytrwałą walkę z okrucieństwem wobec zwierząt uważam za walkę o godność, kulturę i wyższą cywilizację naszego społeczeństwa.” Maria Dąbrowska
katya

Członek Fundacji

Postprzez WILANDRA » Wt wrz 02, 2008 20:55

potrafię się bronić :twisted: będę całowała :D hi hi hi hi jak będzie lizał to znaczy że kocha :D :D :D :D czego można chcieć więcej???
WILANDRA

2

Postprzez Tusia » Wt wrz 02, 2008 22:46

Super że jesteś z nami Agniesia :D :D :D Ja też na sobotę czekam z utęsknieniem bo Stasiowi należy się taka Pani jak Ty :D
Z mniej wesołych wiadomości... Stanisław miał robione zdjęcia rentgenowski stawów biodrowych i niestety dysplazja się kłania.... Zanim Staś pojedzie muszę się wszystkiego dowiedzieć od weta ( i od CM-wetowskich jak i od moich zaufanych). Trzymamy kciuki co by operacja nie była potrzebna bo to straszne pieniądze.... Mam nadzieję że specjalistyczna karma + leki starczą i Staś spokojnie będzie mógł sobie żyć u WILANDRY :D
PS: Staś moich kotów nie zagryza :wink:
Tusia

5

Postprzez WILANDRA » Śr wrz 03, 2008 06:44

Ja też się cieszę że jestem z Wami :D :D :D i mam nadzieję że Stasiu też się będzie cieszył. Może się do mnie przylepić jęzorkiem i wyślinić jak mu się tylko będzie podobało :lol: Ja także robię wywiady z weterynarzami, nawet ten Piotr - kolega z goologicznego dał mi namiary na fajną babkę całkiem tu blisko... kobieta pracuje już w systemie USA... szczepi i odrobacza innymi lekami niż tutaj nasze krajowe dostępne środki. Babka jest kompleksowo wyuczona właśnie m.in. w Stanach, ma super gabinet, salę operacyjną, USG, przede wszystkim jest bardzo chwalona. Ratuje zwierzaki które inni sobie odpuścili. "Przylepię" się do niej dziś i popytam jeszcze u niej co i jak... a jak na razie nie jest źle. Doszło by mi miesięcznie 100 zł na tabletki na regeneracjęi ochrząski, do tego sezonowo na zimę i wiosnę leki przeciw zapalne działąjące także przeciwbólowo... oby tylko bez operacji się obyło.... aha no i Piotr ma fajną karmę lepszą od Bosha która jest napchana skłądnikami odżywczymi jest bardziej syta i mniej takiej karmy pies je. Ta karma jest wlaśnie dla takich psiaków jak Stasiu, które ze względu na zdrowie nie mogą się roztyć i które mają tendencjedo tycia. To by było tyle :) czekam nadal na sobotę :D nasze spotkanie jest aktualne, prawda??? Musimy się poumawiać konketnie, bo dziś już środa..... aż mnie wszystko w środku zwija!!! :lol: :lol: :lol:
WILANDRA

2

Postprzez WILANDRA » Śr wrz 03, 2008 09:58

Wyobraźcie sobie dziewczyny... siedzę w pracy... nagle dzwoni mój telefon... odbieram a tu tata dzwoni, że jest w sklepie i nie wie jaki kolor kocyka kupić dla Stasia!!! hi hi hi widać że nie tylko ja mam bzika na punkcie Stasieńka :lol: :lol: :lol: :lol:
WILANDRA

2

Postprzez katya » Śr wrz 03, 2008 18:16

Kocyk koniecznie jasnoniebieski w białe baranki :lol:
katya

Członek Fundacji

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do W nowym domu