FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Zaloguj  Zarejestruj  
Fundacja Niechciane i Zapomniane - SOS dla Zwierząt - Strona główna forum   

Inne zwierzęta w potrzebie -> POMÓŻCIE MOIM 2 PSIAKOM i KOCIAKOWI PROSZĘ,PORRADŹCIE COŚ...

Wiesz o przypadku okrucieństwa wobec zwierząt, znasz zwierzaka w potrzebie.....

Moderatorzy: katya, nata

POMÓŻCIE MOIM 2 PSIAKOM i KOCIAKOWI PROSZĘ,PORRADŹCIE COŚ...

Postprzez eccitare » Pn lip 11, 2011 22:49

Zacznę od tego,że jestem z Łodzi mam 25 lat,mieszkałam kiedyśl na ul.Górniczej z mamą i bratem,ale się zamieniliśmy,oni poszli do komunalnego a ja...od dwóch mieszkam sama w prywatnej kamienicy.Mam razem z moim chłopakiem 2 psiaki (mniej więcej wielkości Westa i Baseta) i kotkę trikolor-kę...Na początku było ciężko,remonty,spłaty remontów i tak w kółko,wkrótce jednak wyszliśmy na prostą,mamy piękne mieszkanie(niestety remont jeszcze nie skończony),ale mimo wszystko byliśmy szczęśliwi...do czasu ,gdy.........

.......... właścicielka kamienicy ubzdurała sobie,że wprowadza w budynku zakaz posiadania psów !!!(w umowie,którą mam na czas nieokreślony nie ma o tym ani słowa)logiczne,że gdybym wiedziała,że zamierza coś takiego zrobić w ogóle bym się tam nie wprowadziła...ale CO MOGĘ TERAZ ZROBIĆ??? Powiedziała nam,że jeżeli w ciągu tygodnia nie podejmiemy żadnych działań to ona to zrobi,że podniesie nam tak czynsz,że nie będziemy w stanie go spłacać i,że będziemy musieli się wyprowadzić,chyba że.....pozbędziemy się psów !!! na nic zdały się tłumaczenia,że dla mnie moje psiaki to członkowie mojej rodziny,uznała,że dla dwojga młodych ludzi taki inwentaż to niepotrzebny problem i że jest wiele lepszych rzeczy na rozrywki w tym wieku.A jeśli chce mieć członka rodziny to mam od tego partnera i powinnam wiedzieć jak to zrobić !!! Bezczelna,nieczuła baba! Inaczej określić się nie da...

Reasumując-Nie zamierzam pozbyć się naszych psiaków !!!Nie wybaczyłabym sobie tego do końca życia ,tak więc chce się wyprowadzić...mam mieszkanie 52m2 w Łodzi na ul.Rewolucji 1905r.Salon z kuchnią nowocześnie połączony blatem barowym ( w stylu amerykańskim)obniżony sufit,światełka punktowe led,gładzie,białe panele na podłodze,całe mieszkanie utrzymane w stylu nowoczesnym w kolorach black-red-white,okna plastikowe dźwiękoszczelne,ogrzewanie centralne gazowe,czynsz 460zł,mieszkanie znajduje się podwórku,do wykończenia pozostaje tylko sypialnia i łazienka(nie zdąrzyliśmy dotrzeć do tego etapu),mieszkanie jest bardzo przestronne,kształtne i funkcjonalne(w końcu miało nam służyć więc dopieszczaliśmy je na ile tylko było nas stać) JEŚLI ZNACIE KOGOŚ KTO ZAMIENI SIĘ NA MIESZKANIE OD 70 DO 100m2 komunalne dajcie znać na maila....(no i oczywiście osoba chcąca takie mieszkanie nie może mieć lub chcieć mieć psa....:( (bo do kota nic nie ma)

chyba ,że ktoś ma jakiś lepszy pomysł,bo ja już nie wiem co robić,na samą myśl o oddaniu pupili zalewam się łzami:( mój mail ECCITARE@GMAIL.COM

(PRAGNĘ TYLKO ZAUWAŻYĆ,ŻE NAWET GDYBYM MOGŁA ZAŁOŻYĆ JEJ SPRAWĘ I WYGRAĆ TO ONA POTEM ZABIJE MNIE CZYNSZEM WIĘC TA OPCJA RACZEJ ODPADA)
eccitare
0

Powrót do Inne zwierzęta w potrzebie