FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Zaloguj  Zarejestruj  
Fundacja Niechciane i Zapomniane - SOS dla Zwierząt - Strona główna forum   

W nowym domu -> PIES WYRZUCONY PRZEZ OKNO!!!!!!!!!!!!!!

Tu znajdują się szczęśliwe zakończenia, psiaki którym się udało i odnalazły swojego człowieka...

Moderatorzy: katya, nata

Postprzez Hania » Wt gru 19, 2006 20:49

Ludzie przyniesli mu prezenty. zapytam czy musi siedzieć w schronisku, bo jest dowodem w sprawie.
Hania

4

Postprzez Niewiasta_21 » Wt gru 19, 2006 21:04

Ja widziałam tego psiaka podczas Wigilii w schronie. Wetki nazwały go "spadachroniarz". Piesek poruszał sie i wyglądał bardzo dobrze,moze troszke miednice miał lekko przekrzywioną,ale pozatym to swietny szczeniak.
Niewiasta_21

3

Postprzez Hania » So gru 23, 2006 19:59

Piesek został już adoptowany. Jest w nowym domku. Tym razem to happy end.
Hania

4

Postprzez marija » Śr gru 27, 2006 18:46

Witajcie, to moj pierwszy post na tym forum, a postanowiłam wypowiedziec sie w tym temacie, jako, że jest mi szczególnie bliski...Mieszkam na Kilińskiego 34- właśnie w tej kamienicy:( O całym zdarzeniu dowiedziałam się od sąsiadów post factum, ale przejęłam się okrutnie i pojechalam do schronu wypytac co i jak.Te prezenty, paczka świąteczna (hi, hi :oops: )to ja i moja druga połówka...Chcieliśmy wziać psiaka, choć na tymczas, ale pani Kamila powiedziała, że to dowód w sprawie i nie mozna...Ale chyba juz po sprawie, bo ćpuna widziałam tuż przed Świętami, jak po powietrzu swieżym spacerował, no i psinka do domciu, jak czytam, pojechała:)I oby to był najlepszy domek na świecie :P POZDRAWIAM!
marija
0

Postprzez moriaaa » Śr gru 27, 2006 19:09

Na pewno ten zwyrodnialec jeszcze przed sprawą, ale psiurek poszedł do nowego domku, bo sprawa może się toczyć miesiącami ,a szkoda żeby psiurek tyle musiał siedzieć w schronisku. Zapewne wetki wszystko już z policja ustaliły i psiak wciąż jest dowodem ale już grzeje doopcie w nowym domku:)
moriaaa

Członek Fundacji

Postprzez marija » Śr gru 27, 2006 19:26

Wiecie może coś więcej?Dokąd pojechal?Co to za ludzie go wzieli?Pytam, bo nie chcialabym, zeby go ktos znowu skrzywdzil...A skoro jest juz w nowym domku, to my w swoim zastanowimy się nad innym stworzonkiem, ktoremu trzebaby pomoc.Czy kotka Bieda nadal do wziecia?
marija
0

Postprzez netti » Cz gru 28, 2006 17:51

koteczek i kocurków jest duzo szukających domku.a chcesz kicię na stałe czy na tymczas?
netti

5

Postprzez marija » Cz gru 28, 2006 18:41

Na stałe :P jedyny warunek jest taki, że musi tolerować inne koty.Jadę jutro do schronu, rozejrze się.Jutro mija rok jak z Marmurowej wzięliśmy Bronka- umierał..A dziś:zdrowy, lśniący, odpasiony, kotecek wzór jedynka...Mamy dobrą rękę, więc czemu nie? :wink:
marija
0

Poprzednia strona

Powrót do W nowym domu