FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Zaloguj  Zarejestruj  
Fundacja Niechciane i Zapomniane - SOS dla Zwierząt - Strona główna forum   

W nowym domu -> Fusik...jamnik miniaturka...

Tu znajdują się szczęśliwe zakończenia, psiaki którym się udało i odnalazły swojego człowieka...

Moderatorzy: katya, nata

Fusik...jamnik miniaturka...

Postprzez moriaaa » Pn lis 13, 2006 12:59

Jamniki są psami, które wyjątkowo tragicznie przeżywają schronisko.Są to psy bardzo wrażliwe, a mury schroniska na pewno nie są odpowiednim miejscem dla psiaków o tak wielkim serduszku. Fusik przeżył fatalne rozstanie...jego właściciel porzucił go w lecznicy, miał go debrać...Fusik czekał...nie doczekał się. I tak trafił do schroniska. Tam kompletnie sobie nie radząc i potwornie tęskniąc za swoim pane, Fusik popadł w depresję...przestał jeść..nie chciał już żyć. W tym momencie Fusik przebywa w płatnym domku tymczasowym...wiąże się to niestety z dużymi nakładami finansowymi, tak więc Fusik pilnie szuka sponsora, a najbardziej nowegpo kochającego domku...pomóż Fusikowi uwierzyć w człowieka...

Obrazek
moriaaa

Członek Fundacji

Postprzez moriaaa » Śr lis 15, 2006 10:02

Wczoraj Fusik pojechał do nowego domku. Zamieszka w domku z ogrodem ,tuż przy lesie , piękna okolica Wiśniowej Góry, bliziutko Łodzi..Państwu niedawno odszedł 15-sto letni jamniczek, czuli ogromną pustkę i zdecydowali się na Fusika. Córka niesamowita, bardzo ciepła dziewczyna, Fusik już miał wszystko przygotowane, posłanko, miseczki..naprawdę super domek...no i spacerki..rewelacyjna okolica.. :lol: :lol: :lol:
moriaaa

Członek Fundacji

Postprzez gonzo » Śr lis 15, 2006 12:17

Fusiku, tylko proszę tam w nowym domku nie rozrabiać.
I czekamy na nowa pania Fusika, obiecała się zalogować i pisać o chłopaku :)
gonzo

Site Admin

Postprzez M@reczek » Cz lis 16, 2006 11:00

Gratuluję Fusiku.
Fajny psiak z Ciebie, znalazłem Cię w ogłoszeniu, ale już było za późno, byłeś już w nowym domku :)
M@reczek
0

Postprzez netti » Cz lis 16, 2006 11:07

A może Papcio ci się spodoba?
netti

5

Postprzez M@reczek » Cz lis 16, 2006 11:09

Ostatnio odszedł mi czarny podpalany jamniczek miniaturka...Fus był taki podobny :(
M@reczek
0

Postprzez netti » Cz lis 16, 2006 11:17

Na pewno znajdziesz tu psiaczka dla siebie.
netti

5

Postprzez Gosia » Cz sty 04, 2007 12:56

Uwielbia się przytulać, rozdawać buziaki, szalenie cieszy się na widok powracających domowników!! Często razem zabieramy go na długie spacery, był już nawet u pana doktora, bo jak się na początku okazało... miał robaki... ale już jest bardzo dobrze :) bardzo lubi swoje prywatne posłanko, ale wieczorami zdecydowanie woli położyć się pod ciepłą kołderką :D wszyscy bardzo go tutaj kochamy i cieszymy się, że jest u nas :) razem z Fusikiem serdecznie pozdrawiamy Kaję :)
Gosia
0

Postprzez moriaaa » Cz sty 04, 2007 12:58

Uffff...witaj Gosiu!!!
Już się zaczynałam martwić i miałam dzwonić...ale widzę że wszystko super.
Ucałuj Fusiątko ode mnie:) :) :) I prosimy o częstsze info :)
moriaaa

Członek Fundacji

Postprzez Gosia » Cz sty 04, 2007 13:04

nie ma problemu :) ale Fusik jest naprawdę wspaniały! i przy najbliższej okazji postaram się wysłać jakieś zdjęcia!!teraz nawet leży obok mnie i czeka na innych. Często biegnie do psa sąsiadów i stara się chyba pokazać kto tu rządzi :P a ten pies to owczarek niemiecki :) na spacerkach bardzo się pilnuje. Dziękuję z całego serca za tego kochanego łobuziaka!! pozdrawiam!![/img]
Gosia
0

Postprzez moriaaa » Cz sty 04, 2007 14:36

CZEKAMY NA FOTKI PRZYSTOJNIACZKA!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

I dziękuję za pozdrowienia :wink:
moriaaa

Członek Fundacji

Powrót do W nowym domu