|
|
|
 |
|
 |
 |
|
|
przez sukkubi » Wt lut 24, 2009 10:19
Żeby załagodzić sytuację informuję, że niedługo będą gotowe kolejne ulotki w sprawie 1%, nie wiadomo jeszcze czy będa one kolportowane przez nas czy Pocztę - zobaczymy. Mam nadzieje, że za tydzień-dwa gotowe beda projekty ulotek dotyczących kastracji i sterylizacji i wtedy potrzebna będzie każda dodatkowa para rąk by dotrzeć z nimi do jak największej liczby osób!
Osobiście zajmuję się zamawianiem materiałów promocyjnych i tymczasowaniem, nie jeżdżę z dziewczynami na interwencje ani do lecznic także zapraszam wszystkich zainteresowanych pomocą do kontaktowania się ze mną - postaram się udzielić informacji na bieżąco jakiej w danej chwili pomocy potrzebujemy. Pracuję od 8 do 16. Na razie rzeczywiście się nie spotykamy i nic nie organizujemy bo dziewczyny są maksymalnie zalatane i to się chyba nie zmieni chyba że na wszystkich drani spłynie jakieś objawienie w co wątpię.
Dowiem się ile jeszcze plakatów zostało i jesli będą chętni do pomocy chętnie wybiorę się z nimi na rozwieszanie.
Nie obrazajcie się na dziewczyny, że milczą, że nie odpowiadają od razu, że proszą o bardziej bezpośrednie formy kontaktu - na forum informacje giną w natłoku innych, często smutnych, drastycznych, skrzynki pocztowe sa przepełnione a ciągle zmieniający się program dnia w zalezności od zgłoszeń, pogarszającego się stanu zdrowia podopiecznych itp powoduje, że na prawdę trudno pamietać o wszystkim. Rozumiem, że możecie czuć się zignorowane jesli jednak jedna osoba nie odpowiada na Waszą propozycję pomocy nie zrażajcie się i próbujcie u następnej
Moje dane do kontaktu:
sukkubi@wp.pl
tel:504-894-660
gg:2122851
annap, pomysł z odwiedzeniem szkoły bardzo dobry, same planowałyśmy to już od dłuższego czasu ale ciężko nam zgrać urlopy. Musimy przeczekac zimę - najgorszy chyba okres dla niechcianych zwierzaków - i zaczniemy planować 
"Nikt tak nie docenia geniuszu zawartego w twoich słowach jak twój pies" - Christopher Morley
-

sukkubi

-
-
przez moriaaa » Wt lut 24, 2009 10:34
annap napisał(a):Cudownie poczuliście się obrażeni, nie zauważyliście, że nie jesteście organizacją prywatną, jeśli organizujecie akcje i widzicie zainteresowanie osób obcych to dajcie im pełną informacje na temat, a nie oczekujcie od nich, że będą wykonywać do was prywatne telefony.
Annop..pełna informacja BYŁA.
Została zamieszczona na wątku który przytoczyłam i który dotyczył tylko i wyłącznie tamtej akcji plakatowania, na której się nie pojawiłyście.
Informacja była podana kiedy i gdzie się spotykamy.
Spotykaliśmy się 31 stycznia na Rocha Kowalskiego i ta informacja była zawarta 30 stycznia w tamtym wątku.
Data spotkania była podana dużo wcześniej.
Gdzie masz tam brak informacji?
Że Kasia nie podała swojego adresu domowego?
Nie mamy czasu wysyłać imiennych zaproszeń, pełne informacje są podawane na ogólnodostępnym forum.
Kolejne spotkanie jest dopiero w planach. Nie ma ustalonej daty, godziny i miejsca, więc nie ma również nowych informacji.
"Nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem..."
-

moriaaa

-
przez katya » Wt lut 24, 2009 12:48
annap napisał(a):a nie oczekujcie od nich, że będą wykonywać do was prywatne telefony.
Prywatne telefony? Nasze telefony znajdują się na tylu stronach i portalach, że spokojnie można powiedzieć, że są publiczne i ogólnodostępne. annap napisał(a):A ja wiem od dziewczat z ulotkami, ze otrzymaly je od Was, bo mi takiej informacji udzielily, wiec nie piszcie tutaj, ze ich nie znacie.
Nie znamy albo nie kojarzymy. Mamy kontakt w wieloma osobami, czy to bezpośredni czy pośredni. Materiały 1% poszły w świat, są przekazywane dalej, nie jesteśmy w stanie ani nie widzimy potrzeby tego kontrolować - możemy się tylko cieszyć. Termin "dziewczęta z ulotkami" akurat mnie nic nie mówi, ale jestem im bardzo wdzięczna za aktywność. annap napisał(a):Jeszcze raz przypominam, ze ja rowniez wyslalam wiadomosc na priv i do tej pory nie mam zadnej odpowiedzi. Katyu przejrzyj swoja poczte.
Annop, przeszukałam całą pocztę i priv, nie znalazłam żadnej wiadomości od Ciebie. Kiedy ją wysłałaś? Tak jak wspomniałam wcześniej, mam tylko maila od Moniki Gr.
“Ofiarną i wytrwałą walkę z okrucieństwem wobec zwierząt uważam za walkę o godność, kulturę i wyższą cywilizację naszego społeczeństwa.” Maria Dąbrowska
-

katya

-
przez kasiaog » Wt lut 24, 2009 15:59
Kobiety nie kłócić
tylko współpracować.
Przeczytałam post sukkubi zanotowałam adres:
sukkubi@wp.pl
tel:504-894-660
gg:2122851
Napsiałam wiadomość z prośbą o przekazywanie informacji nt. potrzebnej pomocy na maila ponieważ nie zawsze moge zajrzeć na forum, a poczte ściągam codziennie w pracy. ...odzew był bardzo szybki. Dowiedziałam się , że jesli chodzi o pomoc bieżącą to stale potrzebni są ludzie, którzy pomogą ogłaszać zwiarzaki na różnych portalach adopcyjnych, ogłoszeniowych itp. Często potrzebe są osoby do pomocy przy transporcie i oczywiscie do poszukiwania domów tymczasowych.
Zgodnie z obietnicą czekam na dalsze informacje.

-

kasiaog

-
przez moriaaa » Pt mar 06, 2009 07:36
Tuśka, Sukkubi, wrzuciłam Was na stronkę do kontaktu w dziale WOLONTARIAT oraz w dziale DOMY TYMCZASOWE 
"Nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem..."
-

moriaaa

-
przez sukkubi » Pt mar 20, 2009 08:08
Dla pewności że dotrze to do wszystkich, którzy zechcą i mogą pomóc:
Istnieje duże prawdopodobieństwo, że w okolicy Grupowej Oczyszczalni Ścieków, gdzie znaleziono kilkanaście martwych zwierząt, może ich być więcej, organizujemy więc przeszukanie okolicznego lasu.
Zapraszamy wszystkich chętnych do pomocy do kontaktu. Trzeba zadzwonić lub wysłać e-mail - skontaktujemy się i powiadomimy o miejscu spotkania. Rozpoczęcie poszukiwań planowane jest na godzinę 10-10.30 w sobotę, 21 marca.
więcej w temacie "Sobota, 21 marca, poszukiwania - potrzebna pomoc!" w części "Spotkania"
"Nikt tak nie docenia geniuszu zawartego w twoich słowach jak twój pies" - Christopher Morley
-

sukkubi

-
-
Powrót do Spotkania
|
|
|
 |
|
 |
|